Denver-Houston rangadó, back-to-backet játszik a GSW

Mindössze három találkozó szerepel a hajnali NBA-programban, íme a felvezető.

 

Cleveland Cavaliers - Charlotte Hornets 1:00

A Cleveland ellen mostanában mindenki úgy lép pályára, hogy ezt a meccset hozni kell, valószínűleg így lesz most ezzel a Charlotte is - a hazaiak 1-11-gyel, a vendégek 7-6-tal érkeznek, egyértelműek az erőviszonyok. A Hornets ráadásul az utóbbi négy meccséből csak egyet vesztett el, azt is hosszabbításban Philadelphiában, Tony Parker remek formában van, Kemba Walker kiegyensúlyozottabb, mint a szezon elején, úgyhogy túl sok aggodalomra nincs okuk még úgy sem, hogy a Cavs legutóbb egylabdás meccset játszott Chicagóban. Collin Sextonékban továbbra sincs igazán pont, márpedig az eddiginél sokkal hatásosabb támadójáték nélkül pokoli nehéz dolguk lesz bárkivel szemben.

Denver Nuggets - Houston Rockets 3:00

A játéknap rangadója lesz ez a találkozó, hiszen két jó nyugati csapatról beszélünk, de bár mondjuk egy-másfél hete még teljesen egyértelmű favorit lett volna a Nuggets, azóta kicsit árnyaltabb lett a kép. A hazaiak ugyanis a parádés kezdés óta megtorpantak, zsinórban három meccset elbuktak, mindegyiket szoros végjátékban és az utolsó kettőt otthon. méghozzá úgy, hogy az addig erősségüknek számító védekezésük esett szét, ezen mindenképpen javítaniuk kell. Közben pedig ráadásul a letargikus játékot játszó Rockets életjeleket adott magáról és a most már meccsek óta jól záró védekezéshez a Pacers ellen többé-kevésbé eredményes támadójáték is társult, James Harden és Chris Paul is jól játszott, ha ez a páros át tudja menteni ezt a formát, akkor most is jó esélyeik lehetnek - bár Carmelo Anthony nincs és egyéb sérültjeik is vannak, így a rotációjuk most is elég szűk lesz.

Golden State Warriors - Atlanta Hawks 4:30

A Warriorsnak természetesen ez egy kötelező győzelem hazai pályán, de előző este hosszabbításos, fárasztó vereséget szenvedett a gárda a Clippers otthonában, ennek másnapján pedig nem lesz könnyű pályára lépni, főleg hogy Draymond Green és Shaun Livingston sem volt még 100%-os, Steph Curry pedig most sem lesz bevethető. A Hawks persze azért nagyon más szint, az eddigi 3-10-es mérleg sokat elárul, de Trae Youngnak és társainak lehet olyan napja, amikor megszórják magukat kintről és egy fáradtabb, tompább GSW ellen okozhatnak izgalmakat - ettől függetlenül azért az ordas nagy bravúr lenne, ha nyerni tudnának az Oracle-ben.

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus