Egyenlítene a Denver, megvédené a pályaelőnyt a Suns

Phoenixben következik a második mérkőzés, ahol már növekszik a tét - mutatjuk, hogy mit érdemes tudni a találkozó előtt. 

Phoenix Suns - Denver Nuggets 03:30

Az első mérkőzés sokáig egálközeli eredményt hozott, jónak tűnt a Denver, aztán a végét jobban bírta a Suns és Chris Paul vezetésével, de négy remek egyéni teljesítménnyel, összecsiszolt csapatmunkával végül a hazaiak megőrizték a pályaelőnyt. A tervük nyilván most is valami hasonló, Deandre Ayton legutóbb remekül védekezett Nikola Jokicson és a csapatszintű besegítések is tökéletesen működtek, ha erre nem talál ki valamit a Nuggets, akkor a támadójátékkal most is bajban lehetnek a vendégek, mert azért azt nem lehet várni, hogy a kiegészítők vigyék a műsort egy ilyen csapat otthonában. Nagy nyomás nincs még a Denveren, de most már azért jó lenne nyerni, az 1-1 nekik kedvezne, a 2-0-s Suns-vezetés viszont a következő találkozótól már komoly terhet rakna a csapatra.

A keretekben egy helyen lehet jelentős változás, Michael Malone ugyanis azt nyilatkozta, hogy Will Barton "eséllyel pályázik" a visszatérésre és elképzelhető, hogy ott lesz a parketten ezen az estén - Barton április végén sérült meg, tehát ha játszik is, aligha lesz 100%-os, de mégis nagyon nagy szükségük lenne rá, mert denveri oldalon a hátvédposzt továbbra is nagyon üres.

Campazzótól, Morristól nagyon kellene az extra, illetve támadásban a Gordon-Porter Jr. pároson is sok múlik majd számukra, a döntő azonban mégis a Jokics-matchup lesz, ha abból nem tudnak többet kihozni a vendégek, akkor borzasztó nehéz dolguk lesz majd. A Sunsnál nagy csodák nincsenek, az első meccsen mutatott védekezést és Bridges jó formáját kell megtartani, a többöt rá lehet bízni Paulra és Devin Bookerre.

A párharc állása: 1-0 a Suns javára.

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus