Először lesz ellenfél Miamiban Dwyane Wade

A Chicagót fogadja a Heat, a Sport1 közvetíti - Denverbe látogat a Golden State - Sacramentóban győzne a Lakers - megtörik a Pelicans-átok?

 

Milwaukee Bucks – New Orleans Pelicans 02:00

A két csapat találkozott már idén, akkor 117-113-ra nyerni tudott a Bucks, és most is ők az esélyesek, főleg hazai pályán. Több jó meccset is játszottak már Jason Kidd tanítványai, Antetokounmpo remekel, és jelenleg pozitív mérleggel állnak, míg a Pelicans továbbra is szenved, és még mindig nyeretlen. Biztató jelek azért náluk is vannak, és a Milwaukee a 4-3 ellenére nem feltétlenül brillírozott eddig, így nem lehet leírni a vendégeket, de érdekes kérdés lesz, hogy ki mennyire tud vigyázni a labdára – a Bucks nagyon hatékonyan váltja ezeket pontokra, de ők is sokat hibáznak ezen a téren. Legutóbb Davist nem igazán tudták limitálni (35 pont) Parkerék, de ha a magasember továbbra is ennyire egyedül marad, sok jóra nem számíthat a New Orleans.

Miami Heat – Chicago Bulls 02:00 (Sport1 - ÉLŐ)

A nap sztorija természetesen Dwyane Wade Miamiba való visszatérése, a Heat ikonja először néz szembe volt csapatával nyári távozása óta – érzelemdús mérkőzésre számíthatunk. A Chicago egy atlantai vereség másnapján érkezik erre a meccsre, és az előző back-to-backen borzalmasan játszottak, például Wade is csak szenvedett, ezt most biztosan nem engedhetik meg maguknak – ráadásul védekezésben a Hawks ellen is elég sokat hibáztak. A Heat viszont csak 2-4-gyel áll, a Dragic-Whiteside kettősön kívül sok másban most sem bízhatnak, bár a center jelenléte a festékben sokat érhet a főleg betörésekből élő Bulls-hátvédek ellen.

Denver Nuggets – Golden State Warriors 03:00

A Warriors back-to-backet játszik, tegnap kiütötték a Dallast, de túlságosan nem erőltették meg magukat Curry-ék, így túl fáradtak azért nem lehetnek ezen az estén. Az MVP viszont könnyen lehet, hogy kihagyja ezt az összecsapást a tegnap összeszedett bokasérülése után, ami az ért módosíthatja a képletet, míg a hazaiaknál van esély arra, hogy visszatérhet Will Barton, aki adhat némi lökést az együttesnek. A Nuggets eddig nem teljesített rosszul, és ez még csak a második hazai meccsük lesz, de kérdés, hogy a Jokics-Nurkic magasember-kettős mennyire tartható pályán a Warriors ellen, illetve hogy Mudiay mennyire tud összeszedett játékot mutatni – az ő gyenge dobásai és eladott labdái ezúttal nem fognak beleférni.

Sacramento Kings – Los Angeles Lakers 04:30

Mindkét együttesnél a védekezést kell rendbe tenni, ez különösen igaz a Lakersre, D’Angelo Russellék 108,5 pontot kaptak eddig átlagban, amit nem biztos, hogy idegenben túl tudnak dobni – több nagy győzelem után legutóbb is ezen buktak el. A Kings a Cousins-Gay párosra épít, és a centerre papíron nincs igazán jó védő a Lakersnél, ha ő dominálni tud a palánk alatt, az eldöntheti a meccset a hazaiak javára – persze kérdés, hogy a vendégek rohanós stílusa most mennyire lesz hatékony, illetve hogy melyik csapat tud jobban vigyázni a labdára.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus