Este Kings-Nuggets a Sport TV-n, utána Sixers-Pacers rangadó

Kötelező meccs előtt áll a Milwaukee és a Houston, lesz viszont egy keleti rangadó, az esti nyugati csörtét pedig a Sport TV is közvetíti.

Sacramento Kings - Denver Nuggets 23:00 (Sport 1)

A Kings két, a Nuggets három teljes napot pihenhetett a találkozó előtt, úgyhogy az energiával aligha lehet majd probléma, ráadásul a vendégeknek az is jót tehet, hogy a denveri télből a "kellemesebb" Sacramentóba utazhatnak - a csapat tweetelt is arról, hogy végre kiszabadultak a hóból... Ami a játékot illeti, a Nuggets természetesen jobb csapat, zsinórban hat győzelemből érkezik, idegenben is 5-1-re áll és egyszer már ebben a csarnokban is nyert idén 101-94-re - ha motiváltan lépnek pályára a vendégek, akkor ezúttal is hasonló mérkőzésre számíthatunk. Védekezésben ugyanis mindkét csapat nagyon hatékony, a pontszerzésben kevésbé, bár a Denver azért mostanában többször is 110 fölé jutott, de a gárda ereje továbbra is hátul van - ha azt jól művelik, akkor abszolút esélyesnek számítanak. Gary Harris eddig parádésan védekezik egyébként, érdekes lesz látni, hogy mihez kezd Buddy Hielddel, vagy Bogdan Bogdanoviccsal, de ha bármelyiküket ki tudja úgy kapcsolni, ahogy eddig már több sztárral megtette, azzal meg is nyerheti a meccset csapatának - új sérült sehol nincs, ebben nincs változás.

Philadelphia 76ers - Indiana Pacers 01:00

Mindkét csapat back-to-backet játszik, de ettől még ez egy komoly keleti rangadó, hiszen az ötödik és a hatodik találkozik egymással úgy, hogy mindketten abszolút az élmezőnyhöz tartoznak és úgy, hogy a Philly csak fél meccsel áll jobban. Az előző este New Yorkban nyerő társaság azért magabiztosabb lehet abból a szempontból, hogy otthon játszhat, ahol eddig minden meccsét behúzta és mert az előző esti pihenő után most már pályára léphet Al Horford, míg a Pacers dolgát nehezíti, hogy csak hosszabbításban verte meg az Atlantát, úgyhogy még többet vehetett ki belőlük a back-to-back. Ezzel együtt zsinórban öt győzelem után azért reális győzelmi esélyeik vannak Malcolm Brogdonéknak, a Sixersnél Josh Richardson továbbra sem lesz és ha nem javulnak fel Embiidék támadásban, akkor bizony bajba kerülhetnek, legyenek bármilyen kőkemények védekezésben és lepattanózásban.

Houston Rockets - Atlanta Hawks 02:00

Ez kötelező  meccs a Houston számára, a zsinórban kilenc vereségnél tartó Atlanta a liga talánlegrosszabb formában lévő csapata, amely ráadásul back-to-backet játszik úgy, hogy hosszabbításban kapott ki, ráadásul utaznia is kell Indianából Houstonba, úgyhogy eléggé fáradt is lehet. A Rockets pihenhetett, legutóbb három vereség után megverte a Miamit, otthon játszhat, gyakorlatilag minden mellette szól azon kívül, hogy Clint Capela és Danuel House Jr. nem épült fel, ők valószínűleg nem játszanak - a rotáció nélkülük (és Eric Gordon nélkül) azért elég szűk lesz, de a Harden-Westbrook-Tucker triónak így is elégnek kell lennie a győzelemhez. 

Milwaukee Bucks - Charlotte Hornets 02:00

Mindkét fél back-to-back lép pályára, a Bucks Clevelandben nyert, míg a Hornets Detroitból távozott győztesen, de az erőviszonyok egyértelműek: a zsinórban tíz győzelemnél tartó keleti listavezető toronymagas favorit, főleg hazai pályán. A Charlotte annyira azért van jó csapat, hogy ha a Milwaukee ugyanúgy hátradől, ahogy azt általában megteszi, akkor ugyanúgy bajba kergesse, mnt ahogy azt a Cavs tette, de reálisan nézve Giannis Antetokounmpóék minden tekintetben ellenfelük felett állnak, ráadásul Mike Budenholzer nem is erőltette túl játékosait a b2b első felén, csak a görög MVP játszott 27 percnél többet, neki pedig bírnia kell...

A meccsekhez élő streameket az alábbi linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus