Este Milano-Boston a Sport 1-en, reggel Lakers-Jazz

A Celtics olaszországi vendégjátékát élőben adja a Sport TV 20:30-tól, Memphisbe látogat a Houston, reggel 06:00-tól pályán a Lakers. 

Érdekes játéknap elé nézünk, kezdésnek európai időben, élőben nézhetjük meg a Sport TV-n a Bostont, mivel az Olimpia Milano otthonában lép pályára - tegnap a Fenerbahce nyerni tudott Brooklynban, Smarték sem mehetnek tutira. A Chicagónál hiányozni fog Rose, Gasol, Gibson és Hinrich, így egy erősen "lebutított" csapatot láthatunk majd a Jabari Parkert nélkülöző, de Greg Monroe miatt mindenképpen izgalmas Milwaukee ellen - utóbbi együttest érdemes lesz megnézni.

A "rangadó" persze egyértelmen a Memphis-Houston derbi lesz, a Grizzliesnél nagy változások nem történtek, inkább Ty Lawson szerepe lesz érdekes a túloldalon - a Pistons is bemutatkozik a Pacers ellen, de pályára lép a Wizards is a Sixersszel szemben. A Denvert láttuk már, a Dallastól pedig sok jóra jelenleg nem számíthatunk, de lesz még egy érdekesség, ugyanis szintén "európai" időben, reggel hattól rendezik meg a Lakers és a Jazz visszavágóját. 

Olimpia Milano - Boston Celtics 20:30 (Sport1 - ÉLŐ)

Washington Wizards - Philadelphia 76ers 01:00

Detroit Pistons - Indiana Pacers 01:30

Chicago Bulls - Milwaukee Bucks 02:00

Memphis Grizzlies - Houston Rockets 02:00

Dallas Mavericks - Denver Nuggets 02:30

Los Angeles Lakers - Utah Jazz 06:00

A mérkőzésekhez élőképes streamek ide kattintva elérhetőek!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus