Este Spurs-Heat a Sport TV-n, hajnalban Nuggets-Pacers

San Antoniót is szeretné bevenni a Miami, a Pacers pedig a Denver sérüléseit szeretné kihasználni a következő NBA-játéknapon.

San Antonio Spurs - Miami Heat 21:00 (21:45-től Sport 1)

A csapatok négy napja találkoztak Miamiban, akkor ott hat ponttal nyerni tudott a Heat, most San Antonióban persze fordulhat a kocka, hiszen mindkét csapatnál nagy a differencia a hazai és az idegenbeli forma között. Ugyanakkor a legutóbbi meccsek éppen ennek mondanak ellent, a Miami ugyanis jó játékkal, igazából simán győzött Oklahoma Cityben, míg a Spurs saját közönsége előtt kapott ki az Atlantától, úgyhogy meglátjuk, hogy most melyik arcukat mutatják a felek. Az eddigiek alapján jobb csapatnak számítanak Jimmy Butlerék, de ők sem annyira kiegyensúlyozottak vendégként, hogy a San Antonio egy jobb dobóformával ne tudná őket megverni - a floridai meccsen éppen a triplák nem ültek Forbeséknál, ha viszont azokat jól dobják, akkor bárkit el tudnak kapni, ezt többször láttuk már. Érdekes lehet persze a DeRozan-Butler csata és nyilván a Heatben is többen képesek előlépni egy-egy estére, kíváncsian várjuk, hogy mire megy egymással ez a két csapat - a hazaiaknál egyébként Murray és Gay is beteg, előbbi játéka kérdéses, utóbbié valószínűtlen, míg a vendégeknél Herro lehet, Winslow pedig biztosan nem játszik. 

Denver Nuggets - Indiana Pacers 02:00

Elkapták a sérülések a Denvert, a társaságnál Millsap, Murray és Harris is hiányzott legutóbb és most is hiányozni fog, a klub mindhárom játékossal kapcsolatban azt közölte, hogy nem fognak játszani ezen a meccsen. Így azért lehet esélye a Pacersnek, mert bár a denveri hazai pálya erős, de az Indy jó formában van, zsinórban négyet nyert, ráadásul hosszú túrára indult, úgyhogy ha adódik ilyen alkalom, azzal élnie kell. A vendégeknél Brogdon és Sabonis is kiváló formában van, mindkettejüknek döntő szerepe lehet most is, meglátjuk, hogy előbbivel mit kezdenek Bartonék és hogy utóbbira egyáltalán kit tesznek rá Millsap nélkül - náluk egyébként Jeremy Lamb játéka kérdéses, ő nincs 100%-os állapotban. Jó meccs lehet ebből, mert azért a Nuggets is hozza a győzelmeket, otthon mindig nagyon erős, de legutóbb tartalékosan eléggé megizzadt a Warriors ellen, ott látszott, hogy ebben a formában nem az igazi a csapat. 

A meccsekhez élő streameket az alábbi linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus