Grizzlies-Bucks a Sport TV-n, pályán a GSW és a Minnesota

Három mérkőzéssel zárul az NBA-alapszakasz All-Star előtti időszaka: nézzük, hogy mi vár ránk hajnalban.

Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks 02:30 (Sport 1)

A Bucks két győzelem után legutóbb nagyon csúnya vereséget szenvedett a Heattől, és bár a back-to-back második felére fogta ezt Doc Rivers, de tény, hogy úgy igazán még nem kapaszkodott meg a társaság, bár a Denver elleni siker már jól nézett ki, de a Nuggets is komoly zuhanórepülésben van éppen. A Memphis most back-to-backet vív, előző este remek játékkal legyőzte a Houstont, amivel megtörte a legutóbbi vereségsorozatát, de a fáradtság és a minőség sem a hazaiak mellett szól - a kérdés igazából az, hogy a Milwaukee összekapja-e magát, lesz-e benne kellő energia a Heat elleni pofont követően. Middleton most sem játszhat, de a sérültjelentésben Antetokounmpo és Lillard is szerepel, az ő pályára lépésük jelenleg kérdéses. 

 

Utah Jazz - Golden State Warriors 03:00

Mindkét csapat egy vereség másnapján, back-to-back érkezik, a Jazz a LeBron James nélküli Lakerstől kapott ki pocsék védekezéssel, míg a GSW sokáig remekül játszott a Clippers ellen, de a negyedik negyed második felét sikerült elrontani, így végül vereséget szenvedni. Az esélyek ezzel együtt inkább Steve Kerr csapata mellett szólnak, Steph Curry egészen elképeztő formát fut már meccsek óta, a vereség előtt zsinórban ötöt nyertek, élesebbek, keményebbek mostanában a korábbiakhoz képest, míg a Utah a jobb időszaka után zsinórban hármat bukott, és mindegyiken kapott legalább 129 pontot. Ebből egyet egyébként ugyanebben a csarnokban, ugyaníg a GSW ellen szenvedett el, Wigginsék akkor 129-107-re nyertek, és ha a b2b nem vett ki belőlük túl sokat, akkor most is nekik áll a zászló.

 

Portland Trail Blazers - Minnesota Timberwolves 04:00

Két napja ugyanitt találkoztak a felek és akkor Anthony Edwards vezetésével 121-109-es győzelmet aratott a Minnesota, a papírforma pedig most is valami hasonlót ígér. A nyugati listavezető eddig 3-1-re áll az idegenbeli túráján, lendületben van, és bár fárad, de az eredményeket hozza - miközben a Blazers sorozatban ötször kapott ki, és összesen 15 győzelemmel rendelkezik a szezon során. Januárban egyébként még simábban kapott ki a Wolvestól a társaság, úgyhogy meglepetés és bravúr lenne a hazai győzelem, a kimenetel pedig valószínűleg a Wolves koncentrációján, energiáján múlik majd. A vendéglátónál Brogdon, Brown és Sharpe sem lesz, a Wolvesnál pedig Edwards nem 100%-os, de legutóbb is vállalta a játékot...

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus