Hajnalban az életéért harcol az Atlanta!

Ha kikap, gyakorlatilag kiesik az Atlanta - Irving csökkentett üzemmódban működik - Carroll játéka kérdéses - ki tud fellépni James mellé?

 

Atlanta Hawks – Cleveland Cavaliers 02:30

Élet-halál harc következik az Atlanta számára – ha a második hazai mérkőzését is elveszíti a gárda, a széria hátralévő része formalitássá silányul. A gárda helyzetét nehezíti, hogy a playoffban legjobb dobóként, „amúgy” pedig legjobb védőként funkcionáló Carroll kidőlt – eddig nem látott új helyzetet kell megoldania Mike Budenholzernek, mégpedig azonnal.

A Clevelandnél sem rózsaszín minden, Kyrie Irving csökkentett üzemmódban működik, LeBron James pedig saját bevallása szerint is rengeteget hibázott (pumpált) az előző meccs utolsó negyedében – az is árulkodó, hogy a rájátszás eddigi részében 50 TS% alatt dolgozik. Mindenesetre Carroll nélkül (és Sefolosha nélkül) óriási hiányposzt a kiscsatár az Atlantánál, egyelőre nem látni, hogy ki fogja egyáltalán lassítani LeBront – Bazemore és Millsap felváltva védheti, de egyikük sem ideális megoldás.

Az Atlantának támadásban is javulnia kell, Jeff Teague jól kihasználta Irving gondjait és valószínűleg most sem lesz kevésbé agresszív, de rajta kívül maximum Horford hozta az elvárhatót, márpedig ez most is kevés lesz. Kyle Korver szinte észrevehetetlen, Millsapet megfogták Thompsonék, Schröder pedig teljesen formán kívül játszott az első meccsen – mindegyiküktől több kell, ha még gondol a nagydöntőre a Hawks. Azt csak zárójelben illik megjegyezni, hogy nem 100%, hogy Carroll nem játszik, állapota hivatalosan kérdéses...

A Cavs támadójátékával is akadnak gondok, azt nem lehet várni, hogy JR Smith mindig ilyen formában dobjon kintről, márpedig e nélkül szinte egyedül James volt faktor – a kérdés az, hogy ki tud jobban felülemelkedni a gondjain. Az Atlanta számára ez egy új helyzet, így nekik nehezebb, ráadásul a nyomás is inkább rajtuk van, hiszen számukra ez egy must-win mérkőzés.

A párharc állása: 1-0 a Cavaliers javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet itt találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus