Hajnalban Boston-New York a Sport TV-n

Mindössze három találkozót rendeznek hajnalban az NBA alapszakaszában, nézzük, hogy mit várhatunk tőlük. 

Boston Celtics - New York Knicks 2:00 (Sport 1)

Jó formában, pihenten, magabiztosan várhatja ezt a mérkőzést a Boston, hiszen az előző három összecsapását megnyerte és most először tűnt úgy, hogy valami tényleg összeállt a társaságnál - Gordon Hayward is belejött, ráadásul a sorsolás furcsasága miatt zsinórban négy napuk volt "üresen", úgyhogy frissekk és egészségesek is lehetnek. A hazai pálya is őket segíti, az egyetlen kérdés, hogy esetleg kihűltek-e kicsit a szünet alatt, de nagyon kellene nekik ez a győzelem is. A Knicks inkább a harcosságáról híres mostanság, szoros meccseket tud játszani, ha "hagyják", akkor képes nyerni is, de minőségben azért nem egy szint a Celticcszel, ráadásul idegenben csak 4-10-re áll - előzetesen ez a meccs a hazaiakon múlhat majd.

Portland Trail Blazers - Phoenix Suns 4:00

Ez most kötelező meccs a Portland számára, mert nagyon szétesett a társaság, főleg a védekezése, az eredmények pedig elmaradnak, most éppen egy 1-6-os szériában vannak, úgyhogy a liga leggyengébb csapata ellen, otthon nem hibázhatnak. A Sunsnál Booker nem lesz ott, Warren játéka megint nagyon kérdéses és az előző meccseken nem az volt náluk a kérdés, hogy nyernek-e, hanem hogy megütik-e az NBA szintjét, vagy sem és inkább a "vagy sem" jutott érvényre. A Blazersnél CJ McCollum nem 100%-os, fáj a bokája és kérdéses a játéka, de akár vele, akár nélküle, győzniük kell a hazaiaknak, nincs mese. 

Utah Jazz - Houston Rockets 4:30

Ez lehet talán a játéknap legkiegyenlítettebb mérkőzése, ugyanakkor itt a legnehezebb megjósolni, hogy mi fog majd történni. A Jazz az előző négy találkozójából hármat is megnyert és már kisebbek voltak a kilengései, most pedig otthon elkezdhet felkapaszkodni oda, ahova sokan várják, míg a Rocketsnél nem szűnnek meg a hatalmas lefagyások, a minnesotai 9 pontos utolsó negyedre egyszerűen nem lehet magyarázat. Érdeklődve várhatjuk, hogy most melyik fél melyik arcát mutatja, ha jó napot fog ki, akkor idegenben is képes lehet győzni a Houston, de annyira kevés ilyen jó napjuk volt eddig Hardenéknek, hogy a talán egy fokkal most stabilabbnak tűnő Utah felé billenhet a mérleg nyelve előzetesen. Komolyabb sérültek egyik oldalon sincsenek, bár a hírek szerint Chris Paul nemm 100%-os.

A mérkőzésekhez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus