Hajnalban Bucks-Warriors a Sport TV-n

Pályára lép a Memphis és a Brooklyn is, hozzuk a játéknap felvezetőjét. 

Milwaukee Bucks - Golden State Warriors 01:30 (Sport 1)

Mindkét csapat kisebb-nagyobb gödörben van, a Bucks ötből négyszer kapott ki, a Hornets elleni back-to-back vereség elég csúnyán fest, míg a Warriors négyből háromszor bukott és mindhárom vereség idegenben érkezett. Emiatt mindkét együttesre nagyon ráférne a javítás, nagy kérdés, hogy melyikük tudja ezt megtenni - a hazaiaknál Jrue Holiday, a vendégeknél Draymond Green hiányzik a meghatározó alapemberek közül és a Milwaukee oldalán egyéb hiányzók is vannak, meglátjuk, hogy hogyan tudnak érvényesülni. A Bucksnál a védekezés nagyon nem működött mostanában és Giannis jó meccseivel sem mentek semmire, míg a Warriorsnál inkább pont a támadójáték esett vissza, amit Klay Thompson visszatérése sem tudott felfuttatni - egymással még nem találkoztak a felek, kíváncsian várjuk, hogy mi történik. 

 

Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves 02:00

A Memphis a liga legjobb formában lévő csapata, amely sorozatban tíz győzelem után léphet pályára úgy, hogy közben már feljött a nyugati harmadik helyre, sőt, a győzelmek számát tekintve akár a Warriorst is utolérheti most. A Minnesota is sorra hozta a győzelmeket, de legutóbb kikapott a New Orleanstól és akkor a 128 kapott pont, a harmatos védekezés okozta a vesztét, most a Grizzlies ellen biztos, hogy sokkal több kell annál, ha akarnak valamit a vendégek. A hazaiaknál Brooks és Adams továbbra sem játszhat, a Wolvesnál viszont elvileg minden kulcsember bevethető, viszont még így is meglepetésként hatna, ha Townsék nyerni tudnának - a Memphis olyan magabiztos már hetek óta és olyan pontosan, lendületesen támad, hogy ebből igazán jó meccs lehet, de mégis egyértelmű favoritok Moranték.

 

New Orleans Pelicans - Los Angeles Clippers 02:00

Mindkét gárda biztató formában van, a Pelicans háromból kettőt nyert és a vereség is a Raptors ellen született szoros végjátékban, míg a Clippers a gyenge széria után megnyerte az előző két meccsét úgy, hogy 93 és 85 pontot kapott. Ez a védekezés most is győzelmet érhetne a Los Angelesnek, de óriási kérdés, hogy képes-e ezt prezentálni ismét a gárda, főleg úgy, hogy Paul George egészségi állapotáról lesújtó híreket hallani - a Pels közel sem tud így védekezni egyébként, támadásban viszont egyértelműen több potenciál van Ingramékben. A felek eddigi két egymás elleni meccsét egyébként érdekes módon simán nyerte a New Orleans, a Los Angeles támadójátéka mindkétszer besült...

 

Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder 02:30

A Nets előző este leoktatta a Chicagót és parádés formát mutatva nyerte meg a rangadót, nagy kérdés, hogy a back-to-back második felén, egy (teljes felállásban) papíron sima kötelezőn, otthon, de rendkívül tartalékosan mi marad meg abból a motivációból. Duranték a Bulls ellen sem a csodás védekezésükkel nyertek, ez továbbra sem erősségük, viszont támadásban olyan szintet hoztak, aminek a 80%-a is bőven elég lenne most. Az OKC közben zsinórban ötször kapott ki, a liga egyik leggyengébb csapatának számít annak ellenére, hogy néha azért nagyon felszívja magát - viszont mivel a Netsnél Durant, Irving, Aldridge, Mills és Claxton sem játszik majd pihentetés és sérülés miatt, így elég nehéz megjósolni, hogy Harden és a cseresor mire lesz képes. 

 

Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 04:00

A Portland összekapta magát az utóbbi meccseken, Damian Lillard kiválása óta mintha lenne akarat és védekezés a csapatnál, az irányító pedig még jó ideig nem játszhat, úgyhogy most is a Simons-Powell-Nurkic trió körül szerveződhet a vendégek hadserege. A Denver két győzelem után legutóbb 85 dobott ponttal kapott ki a Clipperstől, támadásban annyira enervált a társaság Nikola Jokics ellenére is, hogy ha egy jobb védekezést kirak az asztalra a Blazers, akkor minden esélye meglesz a sikerre. Persze az azért komoly kérdés, hogy ilyenre képesek-e Simonsék, a Nuggetsnél viszont az a jó hír, hogy Will Barton minden bizonnyal játszhat, elvileg meggyógyult a lábujja - nagy szükségük lenne az ő dobásaira, sebességére, mert a Portlandben még így, a két kezdő hátvéd nélkül is több a tűzerő (persze a Nuggetsnél már régóta sérült a 2-3. opció...).

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus