Hajnalban Hawks-Sixers a Sport TV-n

Kötelező nyernie a Heatnek, javítana a Dallas, összecsap a Pels és a Blazers: a játéknap beharangozója.

 

Washington Wizards - Dallas Mavericks 01:00

A Mavs back-to-back lép pályára, előző este több győzelem után pocsék játékkal, támadásban a szenvedés szenvedését bemutatva sikerült kikapni Orlandóban, meglátjuk, hogy most össze tudják-e kapni magukat Luka Doncicék. A Wizards pihentebb, otthon játszhat, bár Bradley Beal még mindig az egészségügyi protokoll alatt van, így rá nem számíthatnak a fővárosiak - akik egyébként két vereség után legutóbb így is nyertek Charlotte-ban. Az egyértelmű, hogy a Dallas a jobb csapat, de az előző esti kisiklás és a fáradtság nehezíti a texasiak dolgát, akik ráadásul idegenben eddig csak egy mérkőzést nyertek meg a szezon során - szép válasz lenne most egy magabiztos siker, de a Washingtonnak lehet keresnivalója. 

 

Atlanta Hawks - Philadelphia 76ers 01:30 (Sport 1)

A Hawks back-to-backet játszik a Jazz elleni hazai vereséget követően, míg a Sixers két teljes napot pihenhetett, így jóval frissebben léphet pályára. A hazaiaknál Trae Young már visszatért és nem is játszott rosszul, a Phillynél pedig Joel Embiid volt ott a parketten legutóbb, és a várakozások szerint most is számíthatnak majd rá - bár a vendégeknél James Harden biztosan, PJ Tucker pedig lehet, hogy hiányozni fog. A Hawks mellett szól a hazai pálya és az egészség, a Sixers mellett a frissesség - eddig viszont egyértelműen az Atlanta szerepelt jobban, a Philly első tizenegy meccse maximum felemásra értékelhető. Érdekesség egyébként, hogy idegenben 3-2-re áll Doc Rivers együttese, eddig nem ez okozta a fő gondot - egy jó Embiiddel és Maxey-vel, koncentrált játékkal lehet esélyük a győzelemre még Harden nélkül is.

 

Miami Heat - Charlotte Hornets 01:30

A Charlotte back-to-backet vív, előző este a Portlandtől kapott ki otthon, és támadásban továbbra sem tudja megemberelni magát: sorozatban ötödször sem tudta átlépni a társaság a 100 dobott pontot, ezúttal 95-ig jutott. A frissebb, hazai pályán játszó Heatnek papíron kötelező lenne nyernie, de a floridaiak messze várakozáson aluli rajtot produkáltak, egyelőre csak 4-7-tel állnak, ebből 3-4 a hazai mérleg, az előző két meccsüket elvesztették, és eddig nem is emlékeztetnek arra a csapatra, amely tavaly egy lépésre volt a döntőtől. Nagy kérdés, hogy a két szünnap kicsit felfrissítette-e a gárdát, de a mostani harmatos Charlotte-ot otthon, pihenten kötelező megverni, ha ezt sem sikerült megoldani, akkor jöhet a válságstáb - még akkor is, ha Herro és Martin is sérült, mindkettejük játéka kérdéses.

 

New Orleans Pelicans - Portland Trail Blazers 02:00

Mindkét fél egy győzelem másnapján lép pályára, a New Orleans Chicagóban, a Portland pedig Charlotte-ban tudott nyerni - a b2b második felén mindig sokat ér a hazai pálya, a hazai aréna és szurkolótábor, úgyhogy ez most a Pels mellett szól, de a Blazers eddig minden várakozást felülmúl, úgyhogy most is esélyesként kell kezelnünk. Lillardék jelenleg 8-3-ra állnak, idegenben 5-1-re, lassan, de hatékonyan játszanak, top tízes védekezést és lepattanózást hoznak, szoros meccseket is tudnak nyerni, egyelőre minden tökéletes. A New Orleansnál nagyobbak voltak eddig a kilengések, de komoly sérült most a hazaiaknál sincs, szeretnének javulni, a Portland elleni győzelem jelenleg jól mutatna az "önéletrajzban" - elvileg mindenük adott is hozzá, nézzük, hogy meg tudják-e csinálni Ingramék.

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus