Hajnalban jön a Lakers-Rockets negyedik meccse

LeBron Jamesék fordítottak és már ők vezetnek 2-1-re, de a Rockets szeretne egyenlíteni - mutatjuk, hogy mit érdemes tudni a mérkőzés előtt.

Houston Rockets - Los Angeles Lakers 01:00

Az első meccset erőből, sebességből hozta a Rockets, azóta viszont a Lakers olyannyira felvette a kesztyűt, hogy a két szupersztárjára építve meg is fordította a párharcot - sőt, bemelegedett Rajon Rondo is, a legutóbb találkozó pedig nem sejtetett sok jót a Houston számára. Mert hogy egyébként James Hardenék sem játszottak rosszul, egyszerre volt jó a két hátvéd, Russell Westbrook idei talán legjobb PO-meccsét hozta, védekezésben is becsülettel lábmunkáztak, de a Los Angelesnél LeBron James egy parádés első félidővel, Rondo egy extra negyedik negyeddel, Anthony Davis pedig "csak" egy remek meccsel jelentkezett, ami végül soknak bizonyult a texasiak számára. Azt mi is fejtegettük már, hogy Mike D'Antoninak egyszerűen nincs a kezében semmi változtatási lehetőség, egyszerűen a meglévő játékosokat kell még tovább feszíteni, bízni a jobb dobóformában, bízni a több labdaszerzésben és hogy egy esetleges szoros végjátékból ők jöhetnek ki jobban - nagy csodákat a tréner nem tud tenni, az biztos.

Ráadásul Danuel House Jr. a hírek szerint most sem lesz bevethető, úgyhogy bár a nagy bajt megúszták és Rob Covington elvileg játszhat, de a hat ember (plusz apró), aki megmaradt a rotációból, abszolút nem életbiztosítás, ráadásul mindegyiküktől kell a jó teljesítmény, ha nyerni akarnak. Nehéz helyzetben van a Rockets, de eddig az összes meccsen (az előző körben is) úgy mentek, mint a mérgezett egér, az egyértelmű, hogy most is vért kell ellenük izzadni ahhoz, hogy megverjék őket, erre számíthat a Lakers is - ahol egyébként minden rendben van, de nekik is nagyon kellenek az eddigi sztárteljesítmények ahhoz, hogy most 3-1-es előnybe kerüljenek.

A párharc állása: 2-1 a Lakers javára.

A mérkőzésekhez élőképes streamek itt találhatók!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus