Hajnalban Milwaukee-Boston rangadó a Sport TV-n

New Orleansban folytatná szériáját a Jazz, otthon játszik a Clippers, idegenben a Nuggets.

New York Knicks - Phoenix Suns 01:30

Rosszul kezdte idegenbeli túráját a Suns, hiszen kikapott Atlantában és további rossz hír, hogy Kelly Oubre Jr. agyrázkódás miatt nem vehet részt ezen a találkozón - ugyanakkor pozitívum, hogy a Hawks elleni meccset kihagyó Ricky Rubio csatlakozott a csapathoz és elvileg most már játszhat. A Knicks a Miami váratlan legyőzése után esélytelen volt Milwaukee-ban, a Heat-meccs előtt is elég gyenge formában volt, úgyhogy igazából az a siker lóg ki a sorból, azt leszámítva nem nagyon megy nekik mostanában - ott viszont bizonyították, hogy egy-egy estén bármire képesek lehetnek. Nehéz jósolni, a Suns sem játszik jól, két szép meccs után legutóbb megint szétesett a védekezés, amíg azt nem sikerül stabilizálni, addig hiába hozza a 30 pontos meccseket Devin Booker, teljesen ad hoc mérkőzéseik lesznek. 

Milwaukee Bucks - Boston Celtics 02:00

A játéknap kiemelt rangadója ez lesz, hiszen a ligaelső fogadja a keleti harmadik helyezettet - igaz, a helyzetet torzítja, hogy a Boston back-to-backet játszik a Detroit elleni hazai meccse után, míg a Milwaukee pihentebben, otthon, remek formában várhatja ellenfelét. A vendégeknél a fáradtság mellett is van min aggódni, a Pistonstól ugyanis gyenge játékkal szenvedtek vereséget saját pályájukon, Jayson Tatum pedig nem tudott játszani, meglátjuk, hogy most mi lesz vele - elvileg van esély a pályára lépésére, de előző este is azt közölte a csapat, hogy "valószínűleg játszik", aztán végül mégis kiültették. Nem 100%-os Brown és Hayward sem, de ők éppen remekeltek a Pistons ellen, úgyhogy aligha kapnak pihenőt, az mondjuk más kérdés, hogy ezt a jelenlegi Milwaukee-t még 100%-os formában is nagyon nehéz lenne megverni. Giannis Antetokounmpóék ismét visszataláltak arra az útra, ahol pihentetve, mégis simán hozzák a meccseiket, most is ők a frissebbek, otthon játszhatnak, ráadásul úgy fest, hogy hiányzójuk sem lesz, Matthews és DiVincenzo játéka is "valószínű" - abszolút mellettük szólnak az esélyek.

New Orleans Pelicans - Utah Jazz 02:00

A Jazz sorozatban tíz győzelem után, bombaformában lép pályára, úgyhogy abszolút magabiztosan várhatja a mérkőzést, igaz, a New Orleans sincs éppen rossz passzban, sőt, továbbra is szezonbeli legjobb időszakát éli, 13 meccsből kilencet nyert meg. Így ha csak a formákat nézzük, bizony rangadó lesz ez a meccs, de az esélyek azért inkább a Utah mellett szólnak, a liga legjobb szériájában lévő csapata még idegenben is favoritnak számít - Jordan Clarkson megérkezése óta továbbra is veretlenek, Mike Conley-n kívül most sincs sérültjük. A hazaiaknál közeleg Zion Williamson visszatérése, de most még nem játszhat és rajta kívül sok kisebb-nagyobb egészségügyi probléma nehezíti a helyzetüket - jelen állás szerint Holiday és Williams az, aki biztosan nem fog játszani, Redick állapota kérdéses, a többiek úgy fest, hogy vállalják a meccset.

Golden State Warriors - Denver Nuggets 04:30

A Denver back-to-back lép pályára, előző este a Hornets ellen játszott hazai pályán és aratott végül egyértelmű győzelmet, igaz, Jamal Murray ebbe belesérült - ő valószínűleg nem játszik, de Millsap és Harris is kihagyta azt a meccset, ők sem egészségesek. Ettől függetlenül természetesen kötelező az újabb siker a vendégek számára, idegenben ugyan nem túl meggyőzőek, de a ligautolsó ellen akkor is nyerniük kell, ez nem lehet kérdés - nyilván a back-to-back és a sérülések miatt azért nehezebb a dolguk, de a GSW ellen ezt is el kell bírniuk. A Warriors sorozatban kilenc vereség után, 9-33-as mérleggel érkezik meg, az utóbbi meccseken maximum annyit mondhattunk el róluk, hogy ha az ellenfél hagyta, akkor tartották magukat, amíg lehetett - most Damion Lee visszatérhet, a hírek szerint kezdeni is fog, meglátjuk, hogy ez mennyit dob rajtuk.

Los Angeles Clippers - Orlando Magic 04:30

A Magic back-to-backet játszik, előző este még a Lakers vendége volt ugyanebben a csarnokban, most pedig a másik Los Angeles-i sztárcsapat ellen kell helytállnia - ha ezt is megoldja úgy, mint tegnap, akkor az óriási teljesítmény lesz. Kérdés, hogy mennyi maradt még a tankban, vagy éppen mennyire elégednek meg a Lakers legyőzésével Nik Vucsevicsék, mert ha 100%-on pörögnek, akkor a Clippers sem verhetetlen, ezt mostanában is bizonyították többen, igaz, nagyrészt azért Los Angelesen kívül. Kawhi Leonard közben egyre jobb formában van, legutóbb 40 pont fölé jutott már, Paul George viszont még mindig nem játszhat, meglátjuk, hogy ezt megérzik-e - azért nélküle is van bőven komoly fegyverük, pihentebbek, otthon játszanak és egyébként is illene nyerniük, de a Magic éppen most mutatta meg, hogy nehéz helyzetben sem lehet leírni. Érdekes lehet, hogy a vendégeknél Fournier játszik-e, ő kihagyta a Lakers ellenit, de a helyén kezdő Iwundu éppen remekelt, DJ Augustin pedig valószínűleg nem játszhat most sem.

A meccsekhez élő streameket az alábbi linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus