Hajnalban minden eldől: Warriors-Cavs hetedik meccs!

A lélektani előny a Cavsnél, a pályaelőny a Golden State-nél van - egy mérkőzés dönt el mindent - 02:00-kor kezdés!

Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers 02:00 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

Hiába indult simán a nagydöntő, az előző két találkozón a Cavs visszajött a párharcba és LeBron James félelmetes produkcióival kiegyenlített. A lélektani előny így már a keleti bajnoknál van, a hazaiaknál ráadásul hiányzik Andrew Bogut, hátsérüléssel bajlódik Andre Iguodala, és egyáltalán nem fest úgy, hogy mentálisan friss lenne a gárda. Védekezésben tehetetlenek Jamesszel és Irvinggel szemben is, támadásban pedig csak szenvedtek és erőlködtek az utóbbi két találkozón - nehezen alakítottak ki jó dobóhelyzeteket, és ezek nagy részét is kihagyták.

Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ez a Warriors továbbra is a liga legjobb csapata, amely hazai pályán játszhatja a nagydöntő hetedik mérkőzését - ezeket a hetedik mérkőzését óriási arányban nyerik meg a vendéglátó csapatok. Tartalék biztosan van még bennük, de elöl-hátul javulniuk kell, tudatosabb, kontrolláltabb játékot kell játszaniuk, és (főleg Barnesnak...) be kell dobniuk az üres helyzeteiket. A Cavsnél minden rendben van, a kérdés az, hogy LeBron James folytatni tudja-e úgy, ahogy az előző két meccsen játszott, illetve hogy Kyrie Irving kisebb sérülése mennyire fogja hátráltatni - ők annál többet nem igazán tudnak mutatni, mint az ötödik-hatodik találkozón.

Rendkívül érdekes mérkőzésre számíthatunk, talán most először lehet kissé bizonytalan a GSW, de a pályaelőny így is náluk van.

A párharc állása: 3-3.

A mérkőzéshez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus