Hajnalban újabb Philly-Heat a Sport TV-n, a Sixers már kiegészül

Denverbe látogat a Warriors, a Pacerst fogadja a Portland, míg a Rockets San Antonióban meccsel. Íme a hajnali NBA-menü.

Philadelphia 76ers - Miami Heat 01:00 (Sport 1)

A csapatok két napja játszottak "roncsderbit" a B csapatokkal, de a Phillynél azért addigra már három kezdőjátékos is bevethető volt, méghozzá jól is játszott, Danny Green talán élete meccsét hozta és Joel Embiid is dobott 45 pontot - a Heat cseresora ennyire azért nem villogott, de így is csak hosszabbításban, kiélezett küzdelemben győzött a Sixers. Most visszavághatna a Miami, de nem lett jobb a gárda helyzete, ugyanazzal a "kiürült" rotációval tud csak felállni - a Phillynél viszont a hírek szerint Harris, Thybulle és Milton is visszatérhet,  gyakorlatilag kiegészülnek, úgyhogy így nagyon-nagyon egyértelmű favoritnak számítanak a hazaiak.

Toronto Raptors - Charlotte Hornets 01:30

A Charlotte négy győzelem után kikapott a Dallastól, most ennek másnapján, back-to-back lép pályára a Raptors vendégeként, amely továbbra is csak két mérkőzést tudott megnyerni ebben a szezonban. Lowryék egymás után kétszer kaptak ki egy ponttal úgy, hogy dobásuk volt a győzelemhez, úgyhogy nagyon rájuk férne némi megforduló szerencse, vagy egy jól pattanó labda, most pihentebben és "otthon" léphetnek pályára, meglátjuk, hogy ezt érvényesíteni tudják-e. Sérültjük nincs, a Hornetsnél viszont Gordon Hayward nem 100%-os az előző esti meccs után, nem vehető biztosra a játéka. 

San Antonio Spurs - Houston Rockets 01:30

A Spursnél visszatérhet DeMar DeRozan, míg a Rocketsnél már nincs a keretben James Harden, illetve még nem számolhatnak az új érkezőikkel - ezzel együtt azért a sarokpontok megvannak, kíváncsian várhatjuk, hogy mire lesznek képesek azok után, hogy Harden "terhétől" megszabadulnak. A San Antonio alapvetően sokkal jobb formában van, az egy minnesotai betlit leszámítva parádésan hozta le az idegenbeli túráját, most hazatérhetett, DeRozannel megerősödve még magabiztosabb lehet - White még mindig nincs, de ebből a csapatból ő most nem is igazán hiányzik. Jelenleg a Spurs mindenképpen esélyesebb, de a Rocketsnél beindulhat valami most, hogy tisztázódott a fő kérdés...

Denver Nuggets - Golden State Warriors 04:00

A Nuggets a brooklyni vereség után szeretne javítani otthon, a GSW pedig a Pacers elleni hazai pofon után igyekszik újra nyerni, meglátjuk, hogy mire lesz képes a társaság. Az biztos, hogy Draymond Greenék védekezése összeállóban van az utóbbi meccseken, a kérdés inkább a támadójáték és hogy mire mennek, ha Steph Curryt limitálja az ellenfél, úgyhogy fontos lesz, hogy Gary Harrisék mennyire tudják majd ők zavarba hozni. A Denvernek nagyon kellene a győzelem, mert eddig azért kevés olyan meccset játszott, ahol végig jól tudott teljesíteni, legutóbb is összeomlott a végén és látható volt a kereten a frusztráció - jóval több van bennük, csak ezt meg is kéne mutatni. A Warriors magához képest eddig rendben van és ha védekezésben így folytatja, akkor lehet keresnivalója. 

Portland Trail Blazers - Indiana Pacers 04:00

A Portland back-to-backet játszik a pontzáporos sacramentói győzelmét követően, ami azért valószínűleg nem keveset vett ki a társaságból, meglátjuk, hogy ezek után mennyire lesz majd éles a brigád - Lillard és McCollum is nagyot játszott, a félsérült Nurkicot is erőltették, úgyhogy aligha lesznek most tökéletes állapotban. A Pacers egy napot pihent, előtte remek védekezéssel múlta felül a Warriorst idegenben, most hasonlót tervez Portlandben is, már Victor Oladipo elcserélése után, de még Caris LeVert érkezése előtt. Kérdés, hogy maga a csere és Oladipo "eladása" milyen hatással lesz a keretre - ha hozzák a legjobb formájukat, Brogdon és Sabonis alkot, akkor minden esélyük meglehet a Blazers vendégeként is.

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus