James vs. Durant az éjjel legfinomabb csemegéje!

Ma éjjel 10 összecsapást rendeznek meg az NBA-ben, melyek közül nagyon magasan kiemelkedik a liga két jelenlegi legjobb játékosának párharca a Miami Heat - Oklahoma City Thunder rangadón, továbbá egy újabb texasi derbi is van a kínálatban a tegnapi után, ezúttal Dallasból. Lássuk, mit érdemes tudnunk felvezetésként!

Miami Heat - Oklahoma City Thunder (01:00)

Bár Dwyane Wade csak a kispadról jött legutóbb, a másik oldalon pedig Russell Westbrook hetek óta sérült, mégis a liga talán legnagyobb érdeklődésre szert tevő gárdái mérik össze tudásukat ma a bajnok otthonában. A legutóbbi 11 meccsén kivétel nélkül 30 felett termelő Durant, illetve mostanság nem annyit villogó, de a Miamit Wade rengeteg hiányzása ellenére is szépen a hátán viviő James párharca minden más lehetséges match-upot felülmúl. Dőljünk hátra és élvezzük a show-t!

Toronto Raptors - Orlando Magic (01:00)

A Raptors Brooklynban nyert rangadót, úgyhogy most a Magic két vállra fektetése DeMar DeRozan nélkül is rutinmunka kell, hogy legyen a kanadaiak számára, pláne otthon. Sok izgalmat ne várjunk, de pár ígéretes fiatal megmutathatja magát a két oldalon.

Boston Celtics - Philadelphia 76ers (01:30)

A Celticsnek ma otthon a Sixers ellen nem lesz könnyű kikapnia, ha tovább szeretne robogni a Top draftcetlik felé, főként mivel a Brown-legénység is hasonló babérokra tör idén, tankoló csapatok csatáján pedig értelemszerűen nem is szabad sose jósolni.

Milwaukee Bucks - Phoenix Suns (02:00)

A Suns kezd belejönni Eric Bledsoe távollétében is, Milwaukee-ban nem is kérdés, hogy ki az abszolút favorit, az utóbbi évek leggyengébb teljesítménye, amit látunk a nagyon tartalékos Buckstól, vélhetően sok vizet ma sem zavarnak Knighték.

Minnesota Timberwolves - New Orleans Pelicans (02:00)

A Minnesota ugyan nyert pár fontos meccset és szerzett egy kis momentumot, ám elvesztette az élete formájában kosarazó Nikola Pekovicsot, aki nélkül még az New Orleansszel szemben sem mehet biztosra az Adelman-alakulat. Anthony Davis kisebb sérülése ellenére is ott lesz a parketten, Kevin Love-val való párharca pedig a nap második legjobbnak tűnő egyéni párosítása.

Dallas Mavericks - Houston Rockets (02:30)

A Rockets tegnap a Spurs ellen szerzett önbizalom növelő W-t, de James Harden sérülése miatt az amúgy gyengébb Dallas otthonában nem a McHale-legénység a favorit, pláne nem back-to-back érkezvén. A palánk alatt lehet egy kis előnye a Houstonnak amennyiben Howard hozza jobbik formáját, de a kérdés úgyis az lesz, mennyi triplája akad be a vendég együttesnek.

Denver Nuggets - Charlotte Bobcats (03:00)

A Bobcats tökéletesen esélytelenként érkezik Denverbe, ahol a sok sebből vérző, ám így is szépen menetelő Nuggest áldozati báránya lehet ma Kemba Walker kényszerű jegelése miatt a tavalyi ligautolsó. A palánk alatt Al Jefferson okozhat annyi kárt a coloradóiaknak, hogy egy szoros derbit azért ki tudjon ebből hozni a Charlotte, de a vendégek diadala kisebb fajta csoda lenne.

San Antonio Spurs - Chicago Bulls (03:30)

A Spurs elvesztette Manu Ginobilit is, így most már a Splitter, Green, Leonard trióval egyetemben négy olyan játékosa is hiányzik a texasi együttesnek, aki kezdő vagy meghatározó ember a Popovich-alakulaton belül. A hosszú idő után a minap először 50 százalék fölé jutó Bulls számára óriási kihívás lehet a mai fellépés, de ez egyben esély is a nagy bravúrra.

Sacramento Kings - Memphis Grizzlies (04:00)

A Memphis sok szép diadalt aratott a napokban, kétszer verték el a Houstont és egyszer idegenben a Portlandet Marc Gasolék, ami adhat bőven okot az önbizalomra vendég oldalon. A Kings két ásza, Cousins és Gay még mindig nem teljesen egészségesek, így pedig nem sok esélye lesz a Sacramentónak, ha a Gizzlies hozza, a mit mostanság minden este.

Los Angeles Clippers - Washintgon Wizards (04:30)

A Clippers szépen tartja magát Chris Paul rehabja alatt is, de a Wizardsot így sem veheti félvállról a Los Angeles-i had, mert megvan minden a Washingtonban ahhoz, hogy meccset tudjon nyerni LA-ben is. John Wall és Jamal Crawford párharca meghatározó lehet, ahogy a palánk alatt Gortat és Jordan benti csatája is érdekességeket tartogathat magában. Azért sokkal inkább esélyes a Clippers, de igen jó színvonalú derbi várható ezen a fronton.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus