Jamesék is beszállnak, Donovan a Thunder ellen meccsel

Hajnalban folytatódik az NBA előszezonja, mutatjuk, hogy mi vár ránk.

Hajnalban már LeBron James és Anthony Davis is megkezdi az előszezont, a Lakers két szupersztárja eddig pihenhetett, a Phoenix Suns ellen viszont már ott lesznek a pályán, legalább az első félidőben - a Lakers eddig remekül nézett ki tartalékosan is, szinte minden eddig játszó emberük jó formában van, érdekes lesz látni, hogy LeBronékkal hogyan alakul a képlet. A Sunsnál Chris Paul már debütált legutóbb, nem is rosszul, de nyilván sokat kell még dolgozniuk azon, hogy minden működjün - a bajnok ellen természetesen jó lehetőséget kapnak a gyakorlásra.

A Cavs két győzelem után az 1-1-es Knicks ellen is szeretne nyerni, de legutóbb elég tartalékosak voltak és Larry Nance Jr. is megsérült, most is jó páran hiányozni fognak náluk. A Thunder-Bulls pikantériáját nyilván Billy Donovan edző személye adja, akit a Thundertől eltanácsoltak az előző szezon után és most Chicagóban kapott munkát - az OKC elsőre lendületes játékkal legyőzte a Spurst, míg a Bulls 1-1-et hozott eddig a Houston ellen, de legutóbb már sikerült javulni.

A Portland felemásan teljesített eddig, egy remek meccs után a másodikat eléggé elengedték Damian Lillardék, míg a Denver egyelőre csak egy mérkőzést játszott, ahol Nikola Jokics remek formája ellenére kikapott - kérdés, hogy csapatként most már komolyabban veszik-e a feladatot.

A program:

New York Knicks - Cleveland Cavaliers 01:30
Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls 02:00
Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 03:00
Phoenix Suns - Los Angeles Lakers 03:00

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus