Kevin Durant visszatér, debütál az új Brooklyn hajnalban

Jön a "visszavágók napja", de a Nets egészen biztosan szolgáltat némi plusz izgalmat az NBA-előszezon hajnali menetrendjében.

Jön a "visszavágók napja", a Hawks-Magic, a Pistons-Knicks, a Bulls-Rockets, a Lakers-Clippers és a Blazers-Kings párosításban is lejátszották már az első felvonást két nappal ezelőtt - meglátjuk, hogy a felek mennyit tudnak javulni mostanra.

Új meccsnek számít a Nets-Wizards, ahol bőven lehet látnivaló: a Brooklynnál több mint egy év kihagyás után újra pályára fog lépni Kevin Durant, de ott lesz Kyrie Irving is - Caris LeVert ugyan nem, de a hírek szerint az Irving-Dinwiddie-Harris-Durant-Jordan sor lesz az első ötös. A Wizardsnál Russell Westbrook és Bradley Beal párosa jelenthet izgalmat, igaz, Ish Smith, Thomas Bryant és Davis Bertans nem fog játszani.

Ami a többi mérkőzést illeti: a Lakers tartalékos felállásából Alex Caruso is kiesett, azt majd meglátjuk, hogy a James-Davis-KCP-Gasol sorból ki lesz az, aki esetleg bekapcsolódik.

A Hawksnál Rondo és Dunn most sem fog játszani, ahogy a Rocketsnél Harden és Tucker sem, a Kingsnél pedig a Bagley-Whiteside párost kell még egy ideig nélkülözni.

A program:

Atlanta Hawks - Orlando Magic 23:00
Brooklyn Nets - Washington Wizards 00:00
Detroit Pistons - New York Knicks 01:00
Chicago Bulls - Houston Rockets 02:00
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers  02:30
Portland Trail Blazers - Sacramento Kings 03:00

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus