Knicks - Rockets rangadó a Sport 1-en!

Ma éjjel csupán két mérkőzést rendeznek az NBA-ben, de azokra vélhetően nem lehet majd panasz, hiszen a Sport TV által is élőben adott New York Knicks - Houston Rockets rangadó és a Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder derbi szerepel a programban. Nézzük, mit érdemes tudnunk a mai menet előtt!

New York Knicks - Houston Rockets (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Knicks tegnap fontos meccset nyert meg Atlantában, így némileg pozitív attitűddel érkezhettek haza erre a back-to-back-re Carmelo Anthony-ék, de ma nagy baj lehet abból, hogy a palánk alatti védelmük a kieső Tyson Chandler távollétében átjáróház jelenleg. Dwight Howardék is másodszor lépnek fel 24 órán belül, ráadásul ők hosszabbításban maradtak alul Philadelphiában, most még James Harden játéka nem is biztos náluk, így ma sem feltétlenül esélyesek a Nagy Almában, ugyanakkor az oda-vissza match-up problémák miatt és a New Yorkba ellenfélként visszatérő, óriási formában lévő Jeremy Lin fellépésének köszönhetően hangulatos és fordulatos derbire van kilátás.

Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder (04:30)

A GSW a tegnap Los Angelesben, a Clippers vendégeként kapituláló OKC-t fogadhatja a nap rangadóján, ahol két potenciális Nyugati Konferencia-döntőst láthatunk majd küzdeni egymás ellen. Steph Curry bokája most úgy fest, rendben van, ám Harrison Barnes gyengélkedik a GSW-nél, emiatt pedig a kispad teljesítménye messze sem meggyőző, de nem büszkélkedhet produktív második sorral a Thunder sem, így vélhetően kardinális kérdés lesz, melyik fél tudja ma orvosolni ezt a problémát jobban. Itt sincsen igazi favorit, de az biztos, hogy ezt a Warriorst idegenben verni mindenkinek inkább bravúr, mint elvárás.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus