Meccsdömping az NBA-ben

Tizenkét meccses maraton jön éjjel az NBA-ben. A Chicago a playoffért kapaszkodó Portlandet fogadja, a Denver a Spursnek, a Celtics a Raptorsnak vághat vissza a két nappal korábbi vereségért. Ezenkívül pályán a Pacers, a Heat és a Thunder is. Nézzük, mi várható a találkozóktól!

Orlando Magic – Charlotte Bobcats (00:00)

A Charlotte a rájátszás kapujában áll, Kemba Walker pedig sorozatban szállítja a húsz pont feletti meccseket. A tank-üzemmódban lévő Orlando elleni meccs idegenben is jól hangzik számukra még akkor is, ha a Magic a héten győzni tudott Portlandben.

Toronto Raptors – Boston Celtics (00:00)

Szerdán Bostonban hosszú idő után tudott nyerni a Raptors, ezúttal Torontóban csapnak össze a felek. Amennyiben a Knicks kikap Phoenixben, a kanadaiak hosszú idő után matematikailag is újra bejuthatnak a play-offba. A Celticsnél Rondo és Green is sérüléssel bajlódik (főleg Greent vetett ez vissza szerdán), de valószínűleg mindketten pályára léphetnek.

Washington Wizards – Indiana Pacers (00:00)

Az Indiana egy önbizalom-növelő, Miami elleni győzelem után érkezik Washingtonba, George és Hibbert is bizonyítani tudott, szinte karnyújtásnyira vannak a keleti elsőségtől. A Wizards jelenleg hatodik, de még nem fix bejutó. Bradley Beal játéka kérdéses, de a játékos azt nyilatkozta, hogy szerinte pályára fog lépni.

Brooklyn Nets – Cleveland Cavaliers (00:30)

A Nets ugyan két hosszabbításos vereséget is elszenvedett az utóbbi időben, de hazai pályán továbbra is remekelnek, zsinórban tizenegy meccset nyertek a Barclays Centerben. A Clevelandnél Kyre Irving mellett CJ Miles és Anthony Bennett sem bevethető, de Waiters vezetésével száz pont és 50% felett átlagolnak az elmúlt négy meccsen.

Detroit Pistons – Miami Heat (00:30)

A címvédő tele van kérdőjelekkel, Wade továbbra is sérülésekkel küzd, Allent gyomorfertőzés döntötte le a lábáról, ráadásul az Indiana elleni vereség után a hangulat amúgy sem rózsás Floridában. Idegenben legutóbbi hét fellépésükből hatszor kikaptak – ráadásul a Pistons centerpárosa nem épp ideális matchup számukra. Igaz, a Detroit számára már nincs tétje ennek a szezonnak.

Chicago Bulls – Portland Trail Blazers (01:00)

Aldridge visszatért és egyből nyerni is tudott a Blazers, de az erőcsatár továbbra sem 100%-os, kérdés, hogy az agresszíven védekező Bulls (és Noah) ellen mire lesz képes. A Chicago 2014-ben Kelet legjobb csapata, hétfőn az Indianát is elpáholták, a védelmükbe pedig idén mindenkinek beletört a bicskája.

Minnesota Timberwolves – Los Angeles Lakers (01:00)

Egyik csapat sem a védekezéséről híres, a látványos pontzuhatagok kedvelői számára ideális választás lesz ez a találkozó. A Lakersnél Pau Gasol továbbra is maródi, ahogy a Wolvesnál Pekovics is, bár a helyén szerepelő Dieng maximálisan kihasználja a lehetőséget. Különösebb tétje egyik csapat számára sincs a mérkőzésnek.

New Orleans Pelicans – Utah Jazz (01:00)

Az elmúlt egy hétben komoly csapatokat vert meg a Pelicans, a Jazz elleni találkozóval zárul a hazai sorozatuk. Ez tűnik a legkönnyebbnek, de Eric Gordon, Brian Roberts és Austin Rivers játéka sem valószínű, igaz, a remeklő Anthony Davisszel még így is ők az esélyesek.

Oklahoma City Thunder – Sacramento Kings (01:00)

A Thunder hosszabbításban kapott ki a Dallastól, így a Spurs meglépett előlük, kérdés, hogy például Russell Westbrook perceit redukálja-e Scott Brooks ennek fényében. A Kingsnél valószínűleg nem játszik Isaiah Thomas, nélküle pedig ez a Sacramento még egy remeklő Cousinsszal sem lehet ellenfél Duranték számára – a Kings egyébként még soha nem nyert Oklahomában.

Denver Nuggets – San Antonio Spurs (02:00)

Két napja Texasban csaptak össze, akkor a Spurs nyerni tudott és Denverben is ők az esélyesek még akkor is, ha Danny Green játéka erősen kérdéses. A San Antonio győzelmi sorozata 15 meccs óta tart, de azért a Denver otthon masszív csapat – bár Wilson Chandler továbbra sem bevethető.

Phoenix Suns – New York Knicks (03:00)

Bledsoe visszatérése óta szárnyal a Suns, a Mavericks vereségével újra a rájátszást jelentő nyolcadik helyen tanyáznak – a hazai meccseiket hozni kell. A Knicks szerdán Sacramentóban alig tudott dobást hibázni, kérdés, hogy kitart-e ez a dobóforma. Anthony bokája nincs teljesen rendben, de állítása szerint ez nem igazán zavarja.

Golden State Warriors – Memphis Grizzlies (03:30)

A Grizzlik védelme Marc Gasol visszatérése óta a legjobb a ligában, január közepe óta csak a Spurs jobb náluk nyugaton. A Warriors pár nap pihenőt kapott a San Antonio elleni vereség után, ráadásul most Andre Igoudalával megerősödve fogadhatják a Memphist a playoff szempontjából abszolút ki-ki meccsen.

Élőképes streameket ezen a linken találtok! 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus