Megtöri a sormintát a Boston, vagy lesz hetedik meccs?

Vendégként még egyik csapat sem tudott nyerni a párharcban, sőt, egymás ellen az alapszakaszban sem. 

Washington Wizards - Boston Celtics 02:00 (ÉLŐ - Sport1)

A mérkőzés legnagyobb kérdése természetesen az, hogy ezúttal is megvédi-e a hazai pályát a Wizards, vagy a széria (és a két csapat tekintetében az alapszakaszt is ide vehetjük) során először győzni tud a vendégcsapat - ha utóbbi valósul meg, akkor azzal véget is ér a párharc. Eddig markáns különbség volt mindkét együttes hazai és idegenbeli formája között, így most is nehéz jósolni az előző összecsapásra építve, hiszen ott remek labdajáratással, simán nyert a Celtics. 

Kérdés azért, hogy lesz-e válasz washingtoni oldalról, mert a két hazai győzelem során limitálták Isaiah Thomast, rendkívül agresszívek voltak, és átrohantak a Bostonon, legutóbb viszont hiába nem játszott extrát az irányító, a többiek felléptek - persze mondjuk Bradley-től nem elvárható, hogy mindig úgy dobjon, ahogy akkor. Fontos lehet az is, hogy melyik csapat fagy le ezen az estén, hiszen eddig ötből négyszer volt egy minimum 16-0-s futás, és a legtöbbször ezt a Wizards mutatta be, ezeknek köszönhetően hozta a két hazai meccsét.

A fővárosiak a szakadék szélén vannak, és az is döntő lehet, hogy ez mit hoz ki belőlük, hiszen mindenképpen nyerniük kell, de legutóbb azért elég komoly pofont kaptak - ráadásul beszédes statisztika, hogy az idei playoffban, amikor a hazai csapat a kiesés elkerüléséért lépett pályára, tízből tízszer vereség lett a vége...

A párharc állása: 3-2 a Celtics javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus