Memphis - OKC a Sport TV-n!

Ma éjjel négy derbit rendeznek az NBA-ben, melyek közül a Memphis és az Oklahoma City rangadóját a Sport TV is élőben adja itthon. A legutóbbi három meccsét megnyerő Kings Indianába látogat. Kockán forog a New York győzelmi szériája, is, a Charlotte, a Lakers és a Cavaliers pedig szeretne kikászálódni végre a gödörből. Nézzük, mit érdemes tudnunk a mai párosításokról!

Charlotte Bobcats - New York Knicks (01:00)

A Bobcats messze jár már az 50 százalékos mutatótól, s igaz, hogy még a Knicks is masszívan negatív tartományban van, ám a tendenciák teljesen eltérőek a két oldalon, így idegenben is esélyesnek titulálható az ötös diadalmenetben lévő New York, mely talán már újra bevetheti Tyson Chandlert, akinek kulcsszerepe lehet Al Jeffersonnal szemben.

Indiana Pacers - Sacramento Kings (01:00)

A Pacers szűken ugyan, de még mindig vezeti a ligát, most viszont nyugat egyik legjobb formájában lévő alakulata, a Rudy Gay-csere óta kicsit összeszedettebb, leginkább támadásban kiemelkedő Sacramento Kings látogat hozzájuk. Két igazi kulcspárosítás lesz: a két kiscsatár, Paul George és Rudy Gay, valamint a két center, DeMarcus Cousins és Roy Hibbert ütközetei.

Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Thunder kicsit megtorpanni látszik, s hiába áll pozitív mérleggel Westbrook elvesztése óta is az OKC, már nem azzal az elánnal gyűjtik a W-ket Kevin Duranték, mint anno teljes kerettel. Memphisben azért lehet keresnivalójuk, hiszen Tony Allen, valamint a Gasol, Pondexter páros továbbra sem egészséges, nélkülük pedig otthon is sebezhető a Grizzlies, pláne azokon a posztokon, ahol jónak számít a két évvel ezelőtti finalista.

Los Angeles Lakers - Cleveland Cavaliers (04:30)

Mike Brown koporsójának egyik szögét pont az a Lakers verheti be, melytől bő egy éve elküldték a már többször megbukó szakvezetőt, ugyanis ha a Los Angelesiek öt fontos hiányzójuk (Nash, Bryant, Gasol, Blake, Farmar) ellenére is leküzdik a már Luol Denget is soraiban tudó Clevelandet, akkor tényleg menthetetlennek lehet nyilvánítani az idei Cavst.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus