Memphis vs Houston - újratöltve

Ma éjjel nyolc derbivel jelentkezik az NBA, s a mai kínálatból a tegnap már egymással megmérkőző Memphis Grizzlies - Houston Rockets páros csatája lehet a legérdekesebb match-up, ám a Clippers torontói látogatása, valamint a Pacers denveri kiruccanása is tartogathat meglepetéseket. LaMarcus Aldridge és Kevin Love vívja majd az est legnagyobb érdeklődést vonzó párharcát, ezen felül Keleten lesz még több kiszámíthatatlan összecsapás. Lássuk, mit érdemes tudnunk elöljáróban!

Charlotte Bobcats - Chicago Bulls (01:00)

A Bulls a tegnapi vereségét követően egyik közvetlen riválisához utazik és elnézve az utóbbi hetekben mutatott chicagói felfogást, nyerni megy a Thibodeau-legénység Charlotte-ba is. Al Jeffersonék próbálják minél tisztességesebb eredménysorral kihúzni Kemba Walker nélküli időszakukat, de a kiegészítőktől ma biztosan több kell, mint eddig, ha nyerni akar a Bobcats.

Toronto Raptors - Los Angeles Clippers (01:00)

A Raptors nagyon szépen szerepel Rudy Gay elcserléése óta, de volt egy kis megtorpanása a kanadai hadnak az elmúlt hetekben, ám a Clippers két vállra fektetése még Chris Paul távollétében is akkora fegyvertény lenne Lowry-éktól, ami extra önbizalmat adhatna a Casey-tanítványoknak. Esélyekről nehéz beszélni, mert hiába robog szépen a Los Angeles-i had, sokat küzd a kisebb sérülésekkel Doc Rivers alakulata.

Philadelphia 76ers - Oklahoma City Thunder (01:30)

A Sixers nyomás nélkül szállhat be ebbe a csatába a tegnap Kevin Durant és Russell Westbrook nélkül is nyerő OKC ellen, de a vendégek akkor is esélyesebbek, ha esetleg ma is pihentetnék a liga legjobb dobóját. Hajtós meccset várhatunk, de papíron nem sok esélye van a Michael Carter-Williams irányította Philadelphiának.

Memphis Grizzlies - Houston Rockets (02:00)

A Grizzlies tegnap Chandler Parsons 10(!) triplája ellenére is nyerni tudott Houstonban, ám ez egy másik sztori lesz, ahol szinte csak az aktuális forma és a mentális frissesség fog számítani, a tegnapi eredmény pedig vajmi keveset. A palánk alatt döntő lesz, hogy mire megy egymással Marc Gasol és Dwight Howard, no és természetesen a texasiak triplahatékonysága is meghatározhatja a végkimenetelt.

Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks (02:30)

A Bucks jelenlegi edzője, Larry Drew számára ez presztízsmeccs, hiszen éveken keresztül irányította a mai ellenfél szakmai munkáját, viszont még Horford, Antics és Carroll hiányában is jóval esélyesebb a Hawks idegenben is, tehát parázs csatára és komolyabb izgalmakra is számíthatunk ezen a fronton.

Denver Nuggets - Indiana Pacers (03:00)

A Pacers hosszabbítás után vette csak be Sacramentót, ami ma visszaüthet a mindig kemény coloradói magaslaton, de a tartalékos Denvertől azért extra kell a hazai pálya előnyével együtt is, hogy sikerüljön elvernie a ligaelsőt. A palánk alatt Roy Hibbert magassága miatt óriási fölényben van az Indiana, de kérdés, mennyire tudja ezt kihasználni most Frank Vogel csapata, mely minden bizonnyal fáradtan lép fel a Nuggets csarnokában.

Utah Jazz - Washington Wizards (03:00)

A Jazz otthon elkaphatja a Washingtont, mely ötödször kíséreli meg a pozitív tartományba karülést ebben az évadban, de csak akkor, ha végig koncentráltan játszik és több energiát visz a pályára, mint a Wizards. Egyesben Trey Burke és John Wall parolája érdekes és fontos is lesz egyben, de Derrick Favors egészsége az, ami leginkább meghatározza majd a hazaiak esélyeit.

Portland Trail Blazers - Minnesota Timberwolves (04:00)

A Blazers azzal a Minnesotával néz ma farkasszemet, mely ledobta a majmot a hátáról azzal, hogy tegnap Oaklandben tudott győzni egy ponttal, ez volt ugyanis az első igazán szoros végjátéka a Rick Adelman edzette társaságnak, melyet meg is tudott nyerni ebben az idényben. Aldridge és Love csatája ezen a poszton a liga talán legkiválóbb párosítása jelenleg, de a kiegészítők produktivitása sokkal inkább döntő lehet, mint hogy a két dupla dupla gép éppen mennyit termel ma.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus