Miami - Milwaukee a Sport TV-n!

Denverbe látogat az OKC - nyernie kell a Heatnek, de javulóban a Bucks - Davis-Towns csata New Orleansban - kötelező előtt a Pacers

 

Miami Heat – Milwaukee Bucks 01:30

A Heat majdnem két hét után térhet haza egy komoly nyugati túrát követően, a győzelem pedig most kötelező – január végéig még jó pár nehéz találkozójuk lesz idegenben. Ez sem lesz azonban egyszerű, a Milwaukee az előző két találkozóját megnyerte, és úgy tűnik, mintha elkezdett volna működni a gárda játéka, támadásban összeállt a gépezet, mindenki tudja és remekül el is végzi a dolgát – a gond náluk továbbra is a védekezéssel van, kérdés, hogy ezt a Miami ki tudja-e használni. Jelenleg sérült Dragic, McRoberts és Udrih is az alapemberek közül, de Wade, Tyler Johnson és Whiteside is kisebb-nagyobb gondokkal játszik, azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire lesznek egyben erre az estére – mindenesetre ők inkább a védekezésükkel tudnak meccseket nyerni. Whiteside szerepe fontos lehet, hiszen ha a festékből ki tudja szorítani ellenfelét a Heat, nagy előnyben lesz, a Milwaukee távoli dobásokkal érdemben szinte nem veszélyes.

New Orleans Pelicans – Minnesota Timberwolves 02:00

Itt a lehetőség a New Orleans előtt a felzárkózásra, az utóbbi három meccsükből kettőt megnyertek, mintha éledezne a csapatjáték, és most egy hosszabb hazai sorozatot kezdenek meg – ráadásul már a szezon felénél járunk, mikor indulnának el felfele, ha nem most. Bár a vendégek legutóbb megszakították kilencmeccses bukószériájukat, nagy pénzt továbbra sem érdemes tenni rájuk, a védekezésük csak hellyel-közzel működik, gyengén tripláznak és viszonylag könnyen semlegesíthető a támadójátékuk – csakhogy a Pelicans védelme is elég vékony lábakon áll. Élmény lesz nézni Anthon Davis és Karl-Anthony Towns csatáját a palánk alatt, de a back-to-back ellenére ez a győzelem most kötelező a hazaiak számára – sokkal több fegyverük van még akkor is, ha Evans ma sem tudja vállalni a játékot.

Denver Nuggets – Oklahoma City Thunder 03:00

A Denver vasárnap megverte az Indianát is, és kimondottan jó formában vannak az utóbbi időben, az alapvetően jó védekezésük ugyan kihagy néhányszor, de ezt tudják pótolni a túloldalon – Gallinari szenzációs, de rendszerben is hozzák a kosarakat. A Thunder persze más szint, a liga egyik legponterősebb csapata amikor akar, akkor tud remekül védekezni is, az előző négy meccsükön 88 pontot kaptak átlagban, és nem kérdés, hogy a Westbrook-Durant páros vezérletével ők a mérkőzés esélyesei. Hogy ha azt az intenzitást hozzák hátul, amit láttunk tőlük az elmúlt időszakban, akkor nagy meglepetés lenne, ha a Nuggets tartani tudná a lépést, de persze a Thundernél sosem lehet tudni, hogy mikor „pihennek” védekezésben – idén egyébként már kétszer is legyőzték a Denvert.

Phoenix Suns – Indiana Pacers 03:00

Ez is kötelező győzelemnek tűnik, bármennyire is harcoljon a Phoenix „fél karral”, az Indiana nem hibázhat, ha nem akar tovább süllyedni a keleti playoff-harcban. Paul George-ék játéka továbbra is elég ingadozó, egy meccsen belül is vannak óriási hullámvölgyeik, de az előző három meccsüket elveszítették, egy újabb bukás pedig a nyolcadik helyre vetné vissza őket. Egy hete otthon simán verték a Phoenixet, és most is hasonlóak az erőviszonyok, a Suns azóta sem nyert, és bár ezúttal pályára léphet majd Brandon Knight, sőt, Alex Len kézsérülése is rendbe jött, az utóbbi 14 meccséből 13-at elveszítő hazai gárda jelenleg senki ellen nem számítana esélyesnek. Morrisék átlagban jóval 110 pont felett kapnak meccsenként, az pedig erősen kérdéses, hogy ezt jelenleg túl tudják-e dobni…

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus