Most már muszáj válaszolnia a Washingtonnak

0-2-ről kell szépítenie otthon a Wizardsnak, a Sport1 élőben közvetíti a meccset, míg a Jazz idegenben próbál válaszolni a Golden State-nek.

Washington Wizards - Boston Celtics 02:00 (Sport1 - ÉLŐ)

Legutóbb már közelebb állt a sikerhez a Wizards, de akkor sem bírta végig a Boston által diktált iramot, és nagy kérdés, hogy ezen változtat-e a hazai pálya - a washingtoni szurkolók támogatása vajon képes némi plusz erőt adni a hajrában? Ha nem, akkor bajban lehetnek a fővárosiak, mert valakit elő kellene húzni a pad végéről és bedobni a periméter-rotációba, de úgy, hogy támadásban is faktor legyen - sokkal több kellene például Jenningstől, vagy rá kell bízni a munkát mondjuk Satoranskyra. Játsszon bármilyen jól John Wall, legyen bármilyen erős otthon a Wizards (a Hawks ellen 3/3 győzelem, és az alapszakaszban is extrák voltak saját pályájukon), Isaiah Thomas és csapata ellen a negyedik negyedben is friss lábak, higgadt döntéshozatal szükséges - amíg a Bostonnál Bradley, Smart és Rozier is így dolgozik elöl-hátul, addig a Celtics lehet a favorit. Ezzel együtt ez a találkozó most kötelező a Washington számára, hiszen ha nem nyer a gárda, akkor gyakorlatilag eldől a sorsa - ez az a plusz motiváció, ami adhat még egy plusz löketet.

A párharc állása: 2-0 a Celtics javára.

Golden State Warriors - Utah Jazz 04:30

Az első találkozón remek védekezéssel és hatékony támadójátékkal verte el ellenfelét a Warriors, de tartalék még van a gárdában, ha kell, akkor elöl tudnak még emelni a fordulatszámon - akár a kinti dobásokat, akár Kevin Durant játékát tekintve. Kérdés, hogy a Jazz mit tud lépni, ki tudják-e szabadítani Gordon Haywardot, vagy ha nem, akkor az ő helyére tudnak-e új első opciót állítani - főleg támadásban voltak meglőve, nem voltak megbízható játékaik. Kérdés, hogy Snyder merre indul: megpróbál gyorsabb játékot, alacsonyabb szerkezetet játszatni és futni a Warriors ellen, vagy ennek ellenkezőjét választja és megpróbál a lepattanózásra, palánk alatti fölényre koncentrálni. 

A párharc állása: 1-0 a Warriors javára.

A mérkőzésekhez élőképes streameket itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus