Nyugati rangadók az NBA-ben

Újabb hat meccset bonyolítanak le az NBA előszezonjában, ebből több komoly nyugati derbi lesz – pályán többek között a Spurs, a Lakers és a Warriors is, Anthony Davis pedig ezúttal Steven Adams és a Thunder ellen lép parkettre. Keletről a Chicagót és a Bostont is megnézhetjük, lássuk, hol mire számíthatunk! 

Philadelphia 76ers – Boston Celtics 01:00

Nerlens Noel egyre stabilabban és megbízhatóbban hozza magát, legutóbb szép dupla-duplával zárt, ha használja az eszét, akkor elöl is értékes, hátul pedig már most faktor, érdekes harcot vívhatnak majd az Olynyk-Sullinger párossal. A Bostonnál Jeff Green is elkezdte a szezont, az ő formába lendítése lehet a kulcs, Evan Turner tegnap kiállíttatta magát, de a Smart-Bradley-Thornton hátvédsor jól szerepelt, mindenképpen lehet rájuk építeni.

Golden State Warriors – Denver Nuggets 01:00

A Warriors eddig jól teljesít az előszezonban, a Curry-Thompson páros felváltva, vagy éppen egyszerre szórja meg az ellenfeleket, erre még senki nem tudott érdemben válaszolni, ugyanakkor a többiek is hozzák, amit kell. A Denver eddig egyáltalán nem a Lawson-Afflaló duóról szól, mindketten elég csendesek, viszont belül Mozgov parádézik, legutóbb már Faried is beindult, visszatért McGee és Jusuf Nurkic is remek meccseket hoz a padról, érdekes küzdelem lesz a két ellentétes pólusú csapat között.

Chicago Bulls – Atlanta Hawks 02:00

A Chicagónál is kezdi elkapni a fonalat mindenki, Rose egyre stabilabb, Pau Gasol ha kell, védekezik és blokkol, ha kell húsz pontot dob, legutóbb pedig Butler és McDermott szállították a pontokat. Bombaerős a Bulls, de még nincs készen, Tom Thibodeau pedig nem is elégedett játékosaival. A Hawks a Heatet gyűrte le legutóbb, Al Horford már visszatért (még ha nem is játszott sokat egyelőre), Millsap húsz pont fölé jutott és ami szintén fontos, a második sorban Sefolosha, Scott, Carroll, Korver és bárki, aki éppen labdát és lehetőséget kap, bizonyított eddig.

New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder 02:00

Anthony Davis bomaformában elöl-hátul, kérdés, a Thunder kezdő magasai mikor kezdik meg a szezont – Ibakaáék ellen érdekes párharcot vívna. Steven Adams ugyanakkor a preseason nagy találmánya, sorra hozza a jobbnál jobb meccseket kezdő centerként, legutóbb Westbrook is odaadta neki a labdákat, most a Pelicans nagyemberei ellen kell bizonyítania. Ha sikerül, alighanem bejelentkezik Perkins helyére…

Los Angeles Lakers – Utah Jazz 04:00

A Lakers legutóbb egészen botrányos meccset játszott a GSW ellen, Kobe Bryantéknek nagyon nem ment a játék. Nash közben megsérült, óriási kérdőjel még, hogy mire mehet ez a csapat, ráadásul eddig Bryant sem repked, igaz, ezt nem is várhatja még tőle senki. A Jazz viszont Pazar formában van, a kezdők kívül-belül rendben vannak, legutóbb a padról masszív dupla-duplát hozott Gobert is és elverték a Clipperst – meglepően erősek, a Lakersnél jelenleg jóval komolyabb szintet képviselnek.

Phoenix Suns – San Antonio Spurs 04:00

A bajnok Phoenixbe látogat és Parkerék messze vannak még a topformától. Popovich csapata a Berlin elleni vereség után három kezdőjátékost nélkülözve, a többit viszont komoly perceket játszatva győzte le a Fenert, kérdés, ma hányan lesznek ott az első ötösben. A Sunsnál van mit csiszolni még, nagyon sok labdát adnak el, de a hátvédsor továbbra is élményszámba megy, ugyanakkor belül is eredményesen teszik a dolgukat eddig. 

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus