OKC - Portland csúcsderbi a Sport TV-n!

Ma éjjel öt összecsapással folytatódik az NBA alapszakasza, s a nyugati szuperrangadót, az Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers csatát itthon is élőben láthatjuk a Sport TV jóvoltából. Ezen felül Miamiban az a Boston jár, mely idén már nyert a bajnok csarnokában, a Brooklyn pedig tovább zárkózhat a keleti élmezőnyhöz. Nézzük, mit is érdemes tudnunk az öt mai párosítás előtt!

Brooklyn Nets - Orlando Magic (01:30)

A Nets, miután utóbbi három találkozóját három különböző országban vívta meg, most otthon fogadja a gyengécske Orlandót, mely tankoló üzemmódban nem is biztos, hogy túlzottan éhesen érkezik Brooklynba, hiszen a Bostont a minap két vállra fektette. Már Deron Williamsszel a színen egyértelmű favorit a Kidd-alakulat a Vucsevics nélküli floridaiak ellen.

Miami Heat - Boston Celtics (01:30)

A Miami elképesztő körülmények között bukott el első idei meccsén a Celtics ellen, hiszen Jeff Green utolsó másodpereces tripláját már Dwyane Wade legendás ügyetlenkedése is megelőzte, tehát van miért visszavágnia a címvédőnek. A vendégek egy orlandói kudarc után folytathatják a teljes tankolást, de Jamesék is kikaptak Atlantában, így pláne koncentrált Miamit várunk most a pályára. Óriási csoda lenne, ha ma is megtréfálná a Stevens-legénység a Wade-t pihentető floridai alakulatot.

New Orleans Pelicans - Sacramento Kings (02:00)

A Pelicans a most megkaparintott Tayshawn Taylort még nem vetheti ma be a sérült Anderson, Holiday, Smith trióval egyetemben, de Memphisben is ilyen felállásban tudott győzni a New Orleans, a Kings pedig nagyon hullámzó és hiába képes bárkit legyőzni, ugyanúgy kikapni is képes akárkitől. Teljesen kiszámíthatatlan csata ez, de jó esély van arra, hogy komoly izgalmakkal záruljon a derbi.

Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Thunder próbálja magát visszaküzdeni a Nyugati Főcsoport élére, s ezen az úton egy újabb nagy vadat ejthet el a Houston és a GSW után. A Blazers idegenben is sok komoly derbit hozott már ebben a szezonban, s ma itt lehet a következő, ha a back-to-back miatt nem lesz túl fáradt ehhez az Aldridge, Batum, Lillard trió, akkor minden esélye meg is van az oregoni alakulatnak a sikerre a Westbrook nélkül hullámzó OKC-vel szemben.

Utah Jazz - Minnesota Timberwolves (03:00)

A Minnesota vajon átlép végre saját árnyékán vagy nagy falat lesz számára a Jazz idegenbeli legyűrése is?! Trey Burke-ék otthon még Hayward távollétében is favoritnak tekinthetők, ráadásul a szoros csatákat képtelen hozni a Minny, de egyszer ezt a majmot is illene ledobni a hátakról, erre pedig a mainál jobb alkalmat lehet, hogy keresve sem találna a Timbewrolves.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus