Orlando SL, 5. nap: Darius Adams nagy napja

Az orlandói Summer League negyedik napján három meccset rendeztek - a legkiemelkedőbb teljesítményt Hanga Ádám volt csapattársa, Darius Adams nyújtotta a Dallas Mavericksnél.

Orlando Summer League, 5. nap

New York Knicks - Orlando White 90-95

Az egyik olrlandói csapat az első két negyedben jobban játszott a Knicksnél, és a viszonylag szoros végeredmény ellenére sem volt esélye a New Yorknak az egyenlítésre. A fehéreknél Justin Dentmon (18 pont, 5 pattanó, 3 gólpassz), Treveon Graham (19 pont) és Arinze Onuaku (16 pont, 13 pattanó) voltak a legjobbak, míg a túloldalon Ron Baker messze kiemelkedett a többiek közül (22 pont, 9 pattanó, 5 gólpassz, 5 szerzett labda) - Chasson Randle-t (17 pont, 4 gólpassz), JP Tokotót (13 pont, 4 pattanó, 3 szerzett labda, 6 eladott labda) és Devin Bookert (12 pont, 8 pattanó) lehetett dicsérni még úgy, ahogy.

Charlotte Hornets - Dallas Mavericks 81-84

Hullámzó meccs volt, hiszen 2 pontos különbségű első negyed után az egyik, majd a másik hátrányban lévő együttes hozta 8-8 ponttal a következő két felvonást. A vége itt is szorosnak tűnik, de a Dallas kézben tartotta a végjátékot. A Mavsnél Hanga Ádám Laboral Kutxa-s csapattársa, Darius Adams villogott (25 pont, 6 gólpassz, 3 szerzett labda) Vander Blue mellett (16 pont, 7 pattanó, 3 gólpassz). A túloldalon Mike Tobey borzasztóan hasznosan játszott (16 pont, 14 pattanó, 3 blokk, 2 szerzett labda), Brandon Paul is jó volt (17 pont, 9 pattanó, 4 eladott labda), a többiek hatékonyságával viszont voltak problémák.

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers 89-71

Gyakorlatilag a harmadik negyedben dőlt el a találkozó, az akkor már 6 ponttal vezető Thunder 13 egységgel nyerte azt a felvonást. A legjobb a tavalyi első körös Cameron Payne volt (19 pont, 6 gólpassz, 4 eladott labda), de Mitch McGary (14 pont), Dakari Johnson (11 pont, 9 pattanó) és Tomislav Zubcic (13 pont) is hasznosak voltak. A túloldalon megint Glenn Robinson III emelkedett ki (12 pont, 6 pattanó), Joe Young (10 pont, 4 gólpassz) és Georges Niang (8 pont, 4 pattanó, 4 eladott labda) visszafogottak voltak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus