Rivers visszatér Bostonba, Memphis - OKC és GSW - Dallas rangadó!

Ma éjjel kilenc mérkőzést rendeznek az NBA-ben, s a fókuszba egy érdekes visszatérés, valamint két komolyabbnak tekinthető derbi kerül. Doc Rivers érdekes körülmények között távozott a nyáron Bostonból, most egykori tanítványai ellen, idegenben bizonyíthat a Clippers élén, a Memphis az Oklahoma Cityt fogadja, míg a Dallas mindenkori mumusa, a Golden State otthonába látogat. Nézzük, milyen érdekességeket rejt még ez a játéknap!

Charlotte Bobcats - Orlando Magic (01:00)

A Bobcats megint kúszik vissza az 50 százalék felé, s otthon a gyenge formában lévő Magic ellen meg is teheti az újabb lépést az Al Jefferson húzta hazai gárda, pláne mivel Nikola Vucsevics még mindig nem egészséges a floridaiaknál.

Boston Celtics - Los Angeles Clippers (01:30)

Doc Rivers először tér vissza vendégként Bostonba, ahol egyelőre nem lehet tudni, hogyan fogadják majd őt az egyébként lojalitásukról híres Celtics-szurkolók, pláne, hogy a Redick, Barnes, Bullock trió nélkül azért némileg foghíjas Clippers vélhetően nem fogja könnyedén nyerni ezt a derbit. Kimondott esélyes ebben a párosításban nincs, igen jó meccsre számíthatunk!

Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder (02:00)

Mivel erősen lejtmenetben van a Marc Gasol, Tony Allen páros nélküli Grizzlies, így az OKC kimondott esélyesként léphet parkettre Memphis-ben, de azért a Mike Conley irányította gárda nem arról híres, hogy könnyedén adná a bőrét, de Pondexter kidőlésével nagyon szűk lett a vendéglátók érdemi rotációja.

Milwaukee Bucks - San Antonio Spurs (02:00)

A Bucks győztes meccs után fogadhatja a tegnap szintén nyerő Spurst, s mivel Pachulia, Sanders, Delfino, Butler és az ex-san antoniói Neal távollétében szinte sansztalan a Milwaukee még otthon is., nem várunk igazán szoros csatát A texasiak nem arról ismertek, hogy az ilyen párosításokban könnyedén elejtenék a kötelező győzelmeket.

Minnesota Timberolves - Philadelphia 76ers (02:00)

A Minnesota is mostanában azért kell, hogy kaparjon, hogy egyáltalán pozitív tartományban tudjon maradni, hiába a kiváló idénykezdet, de a Michael Carter-Williamst talán már ma visszakapó Philadelphia ellen otthon nem is kérdés, hogy muszáj nyernie az Adelman-legénységnek.

New Orleans Pelicans - Detroit Pistons (02:00)

A Pelicans Anthony Davis nélkül sem esett össze, de Tyreke Evans kidőlése azért szintén érzékenyen érintheti a gárdát, ráadásul a kiszámíthatatlanul játszó Detroit ellen sehol senki sem mehet biztosra, Brandon Jenningsék már Miamiban is nyerni tudtak ebben az évadban. Abszolút lehetetlen itt tippelni, de a hajtós, fordulatos meccs azért garantált.

New York Knicks - Chicago Bulls (02:00)

A Knicks és a Bulls mindig is kiváló meccseket játszott egymással, de a jelenlegi egészségi állapotokat és a mutatott formát elnézve ez most sokkal inkább egy amolyan roncsderbi lehet, mint vérbeli rangadó. Nagy a gond mindkét félnél, Tyson Chandler nélkül borzasztóan teljesít a New York, de a Noah, Butler, Rose, Deng négyesfogat nélkül azért nagyon gyenge kerettel rendelkező chicagóiaktól is minden nyert meccs bravúr.

Sacramento Kings - Utah Jazz (04:00)

A Kings talán már Rudy Gay-t is játszathatja, így pedig először lehet együtt a pályán a támadásban elég nehezen megfogható, de védekezésben komolyabb gondokat magában rejtő Thomas, Gay, Williams, Cousins négyesfogat, mely a Derrick Favorst napok óta kényszerből jegelő Jazz ellen otthon kötelező jelleggel kell, hogy nyerjen, pláne, hogy a csereberélés után ekkora a lendület Sacramentóban.

Golden State Warriors - Dallas Mavericks (04:30)

A GSW az alulteljesítők közt van eddig, míg a Dallas inkább a pozitív meglepetések kategóriájába sorolandó, de ebben a párosításban szinte mindig minden mindegy, folyamatosan meglepetéseket szereznek egymás ellen a felek, itt sosincsen kimondott esélyes, az utóbbi 10 évben rendre képes megtréfálni az aktuálisan gyengébbnek számító alakulat az erősebbet, tehát ma otthon sem kimondott favorit az Igoudalát még bevetni nem tudó GSW.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus