Rockets-Clippers a slágermeccs

Ma este hat meccset rendeznek az NBA-ben, amelyből kiemelkedik a Houston és a Clippers nyugati rangadója, a 76ers és a Spurs is tovább nyújthatja a sorozatát, de pályán a bajnok is. 

Philadelphia 76ers – Detroit Pistons (00:30)

Bár Thaddeus Young szerint nem gondolnak rá, a Philyvel kapcsolatban mindenkinek egy dolog jut jelenleg eszébe: vereségszéria. Jelenleg 26-nál tartanak, ha a Pistonstól is kikapnak, rekordot állítanak fel. Persze ennek a sorozatnak előbb-utóbb meg kell szakadnia és ma este egy könnyedebb periódust kezdenek meg Carter-Williamsék.

Houston Rockets – Los Angeles Clippers (01:00)

Patrick Beverley-ről sokkoló hírek érkeztek a Rocketshoz, az irányító idén már nem léphet pályára, így nélküle kell kiállniuk a Clippers ellen a játéknap rangadóján. Idén már háromszor találkoztak és mindháromszor Paulék örülhettek. James Harden remek formában van és Howard bokája is javul, de ezúttal keményen meg kell dolgoznia a Griffin-Jordan páros ellen.

Washington Wizards – Atlanta Hawks (01:00)

A Hawksnál Kyle Korver ma sem léphet pályára, de a Wizardsnál Nené is majd csak áprilisban csatlakozhat a többiekhez. Egyik csapat sincs jó formában, de az Atlanta zsinórban öt vereség után utazik a fővárosba, ráadásul a korábban remeklő Millsap is elég mély gödörben van.

Dallas Mavericks – Sacramento Kings (01:30)

A Dallas kicsúszott a nyugati legjobb nyolc csapat közül, de a Kings ellen minden esélyük megvan a javításra, ugyanis a vendégeknél Thomas továbbra sem bevethető, ahogy Derrick Williams sem. Rudy Gay sincs jó formában, és legutóbb Cousins sem remekelt – miközben Nowitzki és Carter is jó meccseken van túl.

Milwaukee Bucks – Miami Heat (01:30)

A Heat Detroitban demonstrált erőt tegnap este Wade, Allen, Chalmers és Oden nélkül, közülük gyakorlatilag bárki pályára léphet ma – bár Erik Spoelstra pihentetni szeretné a center hátát. A Bucks a liga leggyengébb csapata, a címvédőnek kötelező a győzelem.

San Antonio Spurs – New Orleans Pelicans (01:30)

Anthony Davis nélkül állhat ki a Pelicans, de legjobb játékosukkal együtt sem ők lennének az esélyesek. Ugyan jó formában vannak, különösen Tyreke Evans lendült bele, de a San Antonio verhetetlen az utóbbi időben, bár lehet, hogy Danny Green ezt a meccset is kihagyja.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus