Suns-Grizzlies a rájátszásért!

Elérkeztünk az NBA alapszakaszának utolsó hetéhez, ma tíz meccsel jelentkezik a liga. Ebből kiemelkedik a nyugati nyolcadik hely sorsáról döntő Phoenix-Memphis csata, de nyugaton a Houston és a San Antonio is összecsap, valamint pályán a Heat és a Thunder is. Nézzük, hogy mire számíthatunk!

Philadelphia 76ers – Boston Celtics (01:00)

A Boston teljesen kiszámíthatatlanul játszik idén, legutóbb több hiányzójuk ellenére is képes volt nyerni, ezúttal is jó esély van rá, hogy Sullinger, Bayless és Humphries kihagyja a találkozót. A 76ersnél Carter-Williams Év Újoncához méltó produkcióval fejezi be a szezont, de a cserék is belendültek az utóbbi időben.

Toronto Raptors – Milwaukee Bucks (01:00)

A Toronto franchise-rekordot állítana be egy esetleges győzelemmel, amire ráadásul nagy szükségük is van a Bulls elleni harcban. Erre minden esélyük meg is van, főleg úgy, hogy a Bucks legjobb pontszerzője, Brandon Knight játéka erősen kérdéses a mai találkozón.

Washington Wizards – Miami Heat (01:00)

Az Indiana tegnapi győzelmével gyakorlatilag eldőlt, hogy másodikként végez a Heat keleten, ennek megfelelően elképzelhető, hogy LeBron James a 40+ perces időszaka után kap egy kis pihenőt. Wade visszatért, és ma valószínűleg Nené is pályára lép a térdproblémái ellenére. A Wizards még lecsúszhat a Bobcats mögé, számukra fontosabb a találkozó.

Atlanta Hawks – Charlotte Bobcats (01:30)

A keleti hetedik és nyolcadik csap össze, bár a Charlotte még megelőzheti a Washingont. Érdekes lehet Al Jefferson és Paul Millsap csatája, de valószínűleg Kemba Walker is pályára léphet ma. Viszont a Hawks zsinórban tizenegy meccset nyert a Bobcats ellen, legutóbb pedig éppen a Miamit lepték meg.

Chicago Bulls – Orlando Magic (02:00)

Vucsevics az orvosi stábbal egyetértésben úgy döntött, hogy nem lép pályára, Joakim Noah kedvére brillírozhat a palánk alatt. A Bulls a toronymagas esélyes, bár a Knicks elleni gyengébb védekezés és gyenge triplázás együtt még a Magic ellen sem biztos, hogy belefér – Oladipo pont a Chicago ellen dobott legutóbb 35 pontos karriercsúcsot.

Houston Rockets – San Antonio Spurs (02:00)

Bár már biztos, hogy a Spurs nyeri az alapszakaszt, idén háromból háromszor kaptak ki a Houstontól – egy söprés mindenképpen üzenetértékkel bírna a rájátszásra nézve. A Houston számára fontos a találkozó, a nem teljesen egészséges Beverley és Howard is visszatért, de két vereséggel valószínűleg elbukják a hazai pályát a Portlanddel szemben. Duncan és Ginobili is pihent legutóbb, ezúttal valószínűleg játszanak.

New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder (02:00)

A Thunder az Indiana elleni vereségből érkezik a találkozóra, de itt a tétnélküliség ellenére is kötelező a győzelem. Davis és Gordon biztos, Evans és Roberts kérdéses, hogy kihagyja a meccset, a Thundernek csak a játékát kell megtalálnia, Westbrook 7/23-as borzalma a Pacers ellen nem éppen jó jel.

Utah Jazz – Los Angeles Lakers (03:00)

A két leggyengébb nyugati csapat ütközik meg Salt Lake Cityben, de egész más a helyzet a két oldalon. A Jazznél a fiatal mag megvan (a kezdő ötös minden tagja 24 év alatti), legutóbb remekül játszottak, miközben a Lakers a sérülések miatt szedett-vedett csapattal kénytelen kiállni, de bárkiben benne lehet egy nagy meccs.

Phoenix Suns  -  Memphis Grizzlies (04:00)

Egy Memphis-győzelemmel eldőlne a nyugati nyolcadik hely, egy Suns-siker még nyitva hagyná a kaput az utolsó találkozóra. A vendégek sikerét jósolja, hogy idén mindhárom összecsapásukat a Grizzlik nyerték, de Dragics sérülése sem segíti az arizonai együttest. Mióta a hátvéd nem egészséges, kikap a Phoenix – a Memphis védelmét pedig még egy egészséges Dragonnal is nehéz feltörni.

Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves (04:30)

A Warriorstól talán többet vártunk a szezon előtt, még kerülhetnek lejjebb is, hiszen csupán egyetlen meccsel vannak a nyolcadik hely előtt. A Portland elleni hosszabbításos vereség ellenére azonban a Curry-Thompson duóban lehet bízni, miközben a Wolvesnál hiába tért vissza Kevin Martin, 0/8-as mezőnymutatót tudott kiszenvedni legutóbb. 

Élőképes streameket itt találhattok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus