Texasi NBA-rangadó a Sport TV-n!

Ma éjjel csupán két találkozóval jelentkezik az NBA alapszakasza, de a Dallas - San Antonio derbi akár dönthet a nyugati utolsó hely sorsáról is, ráadásul ezt a csörtét a Sport TV jóvoltából itthon is élőben izgulhatjuk végig a TV elől, a Golden State pedig otthon áll kötelező győzelem előtt. Lássuk, mit várhatunk ettől a programtól!

Dallas Mavericks - San Antonio Spurs (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Spurs már a totális pihentetést és a regenerálódást helyezi előtérbe, hiszen gyakorlatilag biztos, hogy megnyeri az alapszakaszt és végig pályaelőnye lehet a PO-ban, a Mavsnek viszont még meccseket kell nyernie ahhoz, hogy egyáltalán biztosítani tudja a rájátszásbeli részvételét. Nowitzkiék otthon ilyen körülmények közt muszáj, hogy nyerjenek, ami azért is sokat érhet, mert jó eséllyel egymással találkozik majd a két gárda az első körben, így meríthetne egy kis önbizalmat a Dallas a jövőre tekintve is.

Golden State Warriors - Denver Nuggets (04:30)

A GSW még nem számíthat David Lee-re, de egész jól működik a Greennel alacsonyabb, de komolyabb védekezést produkálni képes ötös, így a Denvernek nem sok sikert jósolhatunk erre a csatára, ráadásul a Golden State-nek még nagyon kell is a W, hiszen pozíciók múlhatnak azon, hogyan hozza le az alapszakasz utolsó hetét Mark Jackson alakulata. Mivel a coloradóiak extrán tartalékosak és már a jövőre koncentrálnak, ezért vélhetően nem ők köpnek bele Steph Curry-ék levesébe.

Élőképes streamek itt! KATT

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus