Válaszolnia kell a Spursnek és az Atlantának is

0-2-ről kell lépnie valamint a Hawksnak, vagy döntö előnybe kerül a Cavs - változtat-e harcmodorán a San Antonio az OKC otthonában?

Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers 01:00

Az első két mérkőzés meglehetősen egyértelmű volt, a Cleveland sebessége, lendülete és kinti dobásai megoldhatatlan feladat elé állították a minden tekintetben gyengén teljesítő Atlantát. Hazai pályán most már muszáj váltaniuk Millsapéknek, de kérdés, hogy mit tudnak tenni, hiszen túl sok "titkos fegyverük" nincs. Az biztos, hogy a clevelandi perimétert sokkal komolyabban kell venniük, jobban kell tördelniük a játékot, és otthon az eddiginél sokkal potensebb támadójátékot kell mutatniuk - a második meccsen ebből itt-ott láthattunk már valamit, csak éppen harmincpontos hátrányban. Amennyiben nem tudnak fordítani a dolgok menetén és ezt a találkozót is elveszítik, gyakorlatilag véget ér a párharc.

A párharc állása: 2-0 a Cavaliers javára.

Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs 03:30

Az első meccs gálája után a másodikon az OKC megfogta a Spurst, sőt, annyit tudott javulni elöl-hátul a gárda, hogy el is vette Tony Parkerék pályaelőnyét. Azóta volt idő kicsit pihenni, elemezni, kérdés, hogy mire jutott Gregg Popovich - továbbra is ennyire az ihletett formában lévő LaMarcus Aldridge-ot helyezi előtérbe támadásban, vagy próbálja kicsit kiegyenlíteni a játékot elöl. Legutóbb úgy festett, hogy ez már kevés, és otthon az OKC valószínűleg képes lesz, legalábbis képes lehet tovább emelni a szintet, így jó esélye van megfordítani a párharcot. Ehhez legalább olyan összeszedett és koncentrált játék kell a Durant-Westbrook párostól, valamint a palánk alatti emberektől, mint az előző meccsen, de az azért nem valószínű, hogy a San Antonio még egyszer annyira egysíkúan fog játszani, mint legutóbb. Óriási csatára van kilátás, a győzelem most talán inkább a Thunder számára fontosabb, már ha lehet ilyenről beszélni egy nyugati elődöntőben...

A párharc állása: 1-1.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus