Van még visszaút az ezer sebből vérző Atlanta számára?

Idegenben, 0-2-ről kell megmentenie a szezonját a Hawksnak - Korver nem játszik, Irving kérdéses - James folytatja a dominanciát?

 

Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks 02:30 (Sport1 - ÉLŐ)

Nagyon nehéz helyzetben van az Atlanta, hiszen mindkét hazai mérkőzését elbukta a gárda, így idegenben kellene felállnia 0-2-ről – méghozzá Kyle Korver nélkül. A dobóhátvéd ebben a playoffban már nem tud pályára lépni, ráadásul Carroll térde is rossz állapotban van, de Al Horford sem egészséges, így több komoly problémát is kezelnie kell Mike Budenholzernek. Sok választása nincs, Bazemore játszhat kettest és bíznia kell Carrollban, bár a kiscsatár az előző két mérkőzésen nem sokat tudott kezdeni LeBron Jamesszel, ez a faktor pedig eddig döntőnek bizonyul.

A Cavsnél Kyrie Irving állapota kérdéses, a legutóbbi meccset kihagyta az irányító, de ez aligha tette rendbe – sokat veszített sebességéből és robbanékonyságából is, kérdés, hogy ma pályára tud-e lépni. Dellavedova jól pótolja, de az igazi vezér természetesen James, aki nem csak betöréseivel és kiosztásaival, de folyamatos beszéddel is irányítja övéit – ez jól hallható volt a második mérkőzésen készült „bemikrofonozott” felvételen.

Amellett, hogy az amúgy is akadozó támadógépezetet Korver nélkül és két sérült kulcsjátékossal kellene rendbe tenniük Teague-éknek, védekezésben is javulniuk kell, mert amíg James ennyire azt csinál, amit akar, sok esélye nem lesz az Atlantának – ha ma nyer a Hawks, még izgalmassá teheti a szériát, ha nem, gyakorlatilag megvan a nagydöntő két résztvevője.

A párharc állása: 2-0 a Cavaliers javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus