Véget értek a mini nyári ligák

Salt Lake Cityben is lezárult az "összejövetel", mutatjuk, hogy mi történt az utolsó napon (videókkal).

 

Utah Summer League

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 77-82

A Spurs végig vezetett az első 18 perc során, míg a Grizzlies az utolsó 22 percben járt előrébb: a második-harmadik negyedben 52-27-re dobta túl ellenfelét a társaság, ezzel nyerte meg a mérkőzést. Ugyan a San Antoniónál Devin Vassell megint villogott (27 pont, 8 lepattanó, bár a végére elvállalt 30 dobást...), de Josh Primo (17 pont, 3 gólpassz) és DaQuan Jeffries sem mozgott rosszul. A Memphisnél Desmond Bane (24 pont, 6 lepattanó, 5 gólpassz) jelezte, hogy nem a Summer League-ben a helye, de Sean McDermott (14-5-5) és Xavier Tillman (14 pont 50%-kal) is kitett magáért.

 

Utah Jazz Blue - Utah Jazz White 65-83

A Jazz két csapatának meccsén a White-ban szerepet kapó két fiatal, Udoka Azubuike (14 pont, 7 lepattanó, 3 blokk, 7/7 mezőnyből) és Trent Forrest (14 pont, 6 lepattanó, 7 gólpassz) emelkedett ki, rájuk kaphattuk fel a fejünket leginkább. Összességében a White az első negyed után meglógott és simán nyerte a találkozót, a Blue-nál senki sem tudott igazán jól játszani, csapatként csak 31%-kal dobtak mezőnyből, így nem lehetett reális esélyük - sem Justin Patton, sem Malik Newman, sem MaCio Teague, sem Jarell Martin, sem DJ Funderburk nem tudott segíteni. 

 

Ezzel a sacramentói minitorna után a Utah Summer League is véget ért, most pedig kezdődik az "igazi" nyári liga Las Vegasban.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus