Visszajön a párharcba a Cavs, vagy döntő előnybe kerül a Celtics?

Áttört-e valami gát legutóbb a Clevelandnél, vagy csak egy egyszeri kicsúszott meccsel szépítettek LeBron Jamesék? Hajnali fél háromtól kiderül - élőben közvetít a Sport TV is. 

Cleveland Cavaliers - Boston Celtics 02:30 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

A legutóbbi mérkőzésen teljesen más történt, mint az azt megelőző kettőn és nagy kérdés, hogy ezúttal melyik oldalra billen majd a párharc - a jól dobó, agresszív, motivált, éles Clevelandet látjuk-e, vagy a "totyogó", lassú, egy-egyező Clevelandet. Elsősorban a hazaiak játékától függ a dolog, mert ugyan a vendégek tudnak sokkal jobbak is lenni, mint legutóbb, de az azért egyértelmű, hogy tőlük idegenben támadásban nem lehet elvárni ugyanazt, mint otthon, ezt többször megmutatták már ebben a playoffban - igaz, ha védekezésben újra át tudják venni az irányítást, akkor bármi elképzelhető.

Döntő faktor lesz a tripladobás, ha ülnek Smithék hármasai, akkor aligha lehet őket megállítani és ebben az esetben hátul is nagyobb energiákat tudnak mozgósítani, ha pedig ki tudnak egyenlíteni a két bostoni vereség után, azzal fejben fölénybe is kerülhetnek - mentális szempontból is borzasztó fontos, hogy ki nyeri ezt az összecsapást. Kérdés, hogy van-e még valami Brad Stevens tarsolyában, vagy hogy egyáltalán komolyabban reagál-e a harmadik meccsre, vagy elkönyveli úgy, hogy egy ilyen napot biztosra lehetett venni a Cavs szempontjából, de több nem lesz. Új sérülés egyik oldalon sincs, ez nem keveri meg a kártyákat. 

A párharc állása: 2-1 a Celtics javára. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket itt, esetleg itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus