Zsinórban harmadszor is nyer a Nets?

A ma éjjeli, három felvonásos NBA-program főbb kérdései: Meglesz-e a Lopez nélküli Brooklyn idei leghosszabb győzelmi szériája, folytatódik-e Kyle Korver NBA-rekordja, valamint az Orlando ki tudja-e használni, hogy a Clippers nem számíthat franchise playerére? Ezen felül a vendégként négyes diadalmenetet építő Philadelphia is otthon igyekszik tovább javítani mérlegén. Nézzük, mit érdemes tudnunk a mai derbik előtt!

Philadelphia 76ers - Minnesota Timberwolves (01:00)

A Sixers legutóbb Portlandben is nyert, így a semmiből "húzott fel" egy négyes sikerszériát, amivel újra ott van a rájátszás-helyek környékén a remek rajtját követően nagyon szenvedő Brown-legénység. A Minny nem nagyon tud egyről a kettőre lépni, legutóbb ráadásul Love vesztette el a meccset az Adelman-tanítványoknak, ami óriási momentum-veszteséget jelenthet, tehát komoly javulás kell a vendégektől, hogy az abszolút nyomás nélkül játszó Carter-Williamséket le tudják gyűrni idegenben.

Brooklyn Nets - Atlanta Hawks (01:30)

A Nets Kirilenkóval és Blatche-csel a palánk alatt úgy fest, némileg képes ellensúlyozni Brook Lopez hiányát, ráadásul Deron Williams is egész jól produkál az utóbbi napokban, ezen felül Pierce és Garnett is összeszedték magukat, nem véletlen tehát, hogy hosszú idő után győzelmi ösvényre lépett a Brooklyn. Az Al Horfordot elvesztő, de így is egész masszívnak látszó Atlanta ellen otthon lehet is keresnivalója a Kidd-legénységnek, de ehhez még jobb játék kell Joe Johnsonéktól, az ex-Hawk lehez a mérleg nyelve, de ha a jelenleg is NBA-rekordot író Kyle Korver keze nagyon elsül, bajban lesz a Nets.

Los Angeles Clippers - Orlando Magic (04:30)

Chris Paul elvesztése után elsőre nagyon csúnyán kikapott a Clippers, de azért otthon a Vucsevicset kényszerből pihentető Magic ellen Collisonnal a kezdőben is kötelező a W begyűjtése Doc Rivers fiainak. Az ex-orlandói JJ Redick még nem játszhat egykori társai ellen, de ez sem lehet akadály Blake Griffinék számára ma.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus