DeMarcus Cousins és Rajon Rondo is a Lakersnél folytatják

Miután Kawhi Leonard kikosarazta az aranysárga-lilákat, két korábbi All-Star játékossal vigasztalódnak LeBron Jamesék. 

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy DeMarcus Cousins és Rajon Rondo is a Los Angeles Lakers játékosa lesz a következő idényben - Cousins egy, míg Rondo két szezonra kötelezte el magát a gárdához. 

A Bostonnal 2008-ban bajnoki címet nyerő játékmester tehát a tavalyi év után ismét a csapatban pattogtat, de Cousins sem lesz teljesen ismeretlen az öltözőben, hiszen korábban már játszott együtt az együttes új sztárjával, Anthony Davisszel, valamint Rondóval is a Pelicansnél. Életbe lépett lehát Rob Pelinkáék B-terve, Kawhi elbukása után Danny Green, Quinn Cook, JaVale McGee, Kentavious Caldwell-Pope, Rondo és Cousins is hozzájuk került.

A Kawhi Leonard-nyereményjátékot megnyerő Clippers is erősített közben, a Lakerstől lenyúlt szerzett Ivica Zubac négy évre kötelezte el magát Doc Riversékhez - itt már az összeget is tudjuk, 28 millió dollárt fog zsebre tenni a horvát középjátékos.  

 

Frissítés: Cousins a veteránminimumot kapja, ami 3.5 millió dollár esetében - tavaly 5.3 millióért volt a Golden State-nél.  

 

 

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus