Jótékonysági árverés: a kosárlabda és a divat találkozása

Kerényi Virág divattervező a hivatalos Wilson NBA kosárlabdából készített egyedi női táskát, amit a Rapcity bocsát jótékonysági árverésre - a győztes licitáló a támogatás összegét levásárolhatja a boltban.

Októberben nem csak az NBA 2023-24-es szezonja indult el, hanem ez az emlőrák elleni küzdelem hónapja is.

A Rapcity és Kerényi Virág divattervező is szeretné felhívni a figyelmet a megelőzésre és a betegek támogatására. Ezért született meg a rózsaszín/narancssárga, 1/1 sorszámozott táska, amely ebben a színkombinációban sosem lesz megvásárolható, csak az árverésen lehet hozzájutni.

A legmagasabb licit összege teljes egészében a Mellrákinfó Egyesület részére kerül felajánlásra. A Rapcity felajánlotta, hogy a győztes licitáló a teljes összeget levásárolhatja. 

A licitálás 2023.11.06-án este 20 óráig tart, licitálni a Rapcity Facebook-oldalán megosztott bejegyzés alatt lehet, ide kattintva. Lehetőség van anonim licitre is, erről is a bejegyzésben tudhattok meg részleteket. 

A Mellrákinfó Egyesületet közvetlenül is tudjátok támogatni, bankszámlaszámuk: 11742087-24281166. Átutaláskor a megjegyzés rovatban mindenképpen tüntetessétek fel, hogy "adomány". 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus