NBA alapszakasz-záró és playoff-felvezető Facebook Live beszélgetés Bazskával

Holnap, azaz csütörtökön (2019. 04. 11.) 19:00-tól hagyományteremtő Facebook Live beszélgetésre invitálunk titeket.

Holnap, azaz csütörtökön (2019. 04. 11.) hagyományteremtő Facebook Live beszélgetésre invitálunk titeket, az NBA-rajongók számára különleges budapesti helyszínről jelentkezünk majd be, hiszen a sportkártyák Mekkájában, a Best Sportcards Corner hobbi zónájában ülünk össze. Maga az adás 19:00-tól kezdődik és legalább négy negyedből (4x12 perc) áll majd, ami után szerencsés esetben következhet a hosszabbítás.

Nézzük a részleteket:

A Sport TV állandó NBA-szakkommentátora, Tőrös Balázs, valamint honlapunk vezető szerkesztője - és egyben Bazska kollégája - Zsivera Gábor, továbbá az Index újságírója, Sajó Dávid fogadják és válaszolják meg a kérdéseiteket, illetve fejtik ki véleményüket az általatok felvetett témákra.

Jövő csütörtökön 19:00-tól kezdődik a legalább egy órásra tervezett élő beszélgetés, melynek 4+1 blokkja lesz majd - ide már mostantól várjuk a kérdéseket, témafelvetéseket tőletek az addigra lezáruló 2018/19-es NBA alapszakasz, valamint az utána következő rájátszás kapcsán.

Az esemény követéséhez szükséges lesz, hogy aki eddig nem tette, like-olja a Kezdő5.hu - Amerikai Kosárlabda facebook oldalát, ahol magát az eseményt közvetítjük.

Az első negyed (12 perc) alapvetően az idény legnagyobb pozitív és negatív meglepetéseiről fog szólni.

A második etap az alapszakasz egyéni díjasairól (MVP, MIP, 6th Man, ROY, DPOY) való diskurzussal folytatódik.

A harmadik játékrész fő témája lesz, hogy meghatározzuk, kiket tartotok, illetve tartunk valódi bajnokesélyesnek, valamint az első körben mit várunk az adott párharcoktól.

A negyedik periódus az általatok az első három negyed alatt megfogalmazott négy "legizgalmasabb" kérdés(kör) megvitatásából és az azokra való reagálásból áll majd, de amennyiben igazán aktívak és a kérdésfelvetéssel kapcsolatban kreatívak lesztek, úgy ráhúzzuk még a túlórát is a rendes játékidő lejárta után.

Fotó - kreativ.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus