A Bulls játékosai bepanaszolták edzőjüket a ligánál

Elképesztő hír Chicagóból: a játékosok a saját edzőjüket jelentették fel az NBA-játékos szakszervezeténél a túl kemény edzésmódszerek miatt.

A Yahoo Sports szakírói, Chris Haynes és Vincent Goodwill egy egészen extrém információt osztottak meg a nagyvilággal, ez alapján pedig Jim Boylen vezetőedzőt a saját játékosai panaszolták be az NBPA-nál - az ok pedig egész prózai: a chicagói játékosoknak nem tetszik, hogy a Hoiberg menesztése óta másodedzőből főedzővé előlépő szakvezető túl hosszú (2,5 órás...) és túl kemény ("öngyilkos" futások, nehezített fekvőtámaszok) edzéseket vezényel fiainak. Továbbá az sem jött be a Bulls - egyébként nem éppen jól teljesítő és Boylen szerint borzasztó fizikai állapotban lévő - kosarasainak, hogy back-to-back után is hosszabb tréninget akart vezényelni a mester.

A forrás ráadásul több, nagyon rossz hangulatról árulkodó infót szivárogtatott ki, ezek alapján elhangzott a San Antoniónál éveket eltöltő edzővel kapcsolatosan, hogy "ő csak ne példálózzon a Spursnél történtekkel, mert ő meg nem Gregg Popovich".

A december 3. óta, tehát egy hete (!) vezetőedzőként dolgozó Boylen a csapat 133-77-es Boston elleni szombati zakója után azzal szembesült, hogy a játékosai a foglalkozás bojkottálásán tanakodnak, majd LaVine-nék leültek megbeszélni a helyzetet, és a vége az lett, hogy egészen a liga játékos-szakszervezetéig mentek, onnan vártak segítséget a házon belüli problémára...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus