A Pelicans Asikkal is hosszabbított

A New Orleans Pelicans egy nap alatt lekötötte szinte az összes magasemberét, miután 60 millió dollárért hosszabbítottak Ömer Asikkal is.

A New Orleans Pelicans tegnap már megegyezett előre Anthony Davisszel a 2016-tól kezdődő új szerződésében, nap közben pedig Alexis Ajincát is lekötötték újabb négy évre. Ezt követően ma hajnalban Ömer Asik ügyére is pont került, miután 5 évre 60 millió dollárért szerződtek le a törökkel - Marc Stein (ESPN) úgy tudja, hogy az utolsó év nem garantált, valamint összesen 45 millió garantált a teljes kontraktus hossza alatt.

Bár a Pelicans érdeklődött Robin Lopez iránt is, ezzel az új Asik-szerződéssel nincs már helyük a sapka alatt leigazolni és nem is nagyon szükséges, gyakorlatilag 4-5-ös poszton csak Ryan Anderson szerződése lóg a levegőben 2019 nyaráig. Nem meglepő, hogy ennyit fizettek Asiknak, hiszen tavaly nyáron az első körösüket adták oda érte, tartaniuk kellett. Egy nap alatt egyébként összesen több mint 200 millió dollár értékben szerződtek le az említett három emberrel - Tom Benson tulajdonos nem sajnálta a pénzt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus