Alex Caruso kihagyta a nővére esküvőjét, maradt Orlandóban

Sokáig gondolkodott, de végül nem hagyta el a csapatát. 

Nehéz döntést hozott meg Alex Caruso, a Los Angeles Lakers hátvédje: kihagyta a nővére esküvőjét. Caruso elmondta, hogy nagyon közel állnak egymáshoz, rengeteg a közös barátjuk is, de inkább úgy döntött, hogy nem utazik - az esküvőt Austinban tartották múlt héten és ez már akkor fejfájást okozott neki, amikor kiderült az NBA újraindításának menetrendje.

Mint mondta, egyeztetett erről a Lakers edzői stábjával, a vezetőségével és a LeBron James - Anthony Davis párossal is, végül mindenki támogatta volna a döntését - úgy volt, hogy elutazik magángéppel a Lakers július 17-ei edzése után, 18-án részt vesz az esküvő szabadtéri eseményein, majd elmegy aludni egy lefoglalt, "kitakarított" házba és másnap visszarepül a magángéppel Orlandóba.

Viszont nem volt egyértelmű, hogy a liga ilyenkor milyen szabályt alkalmaz - elvileg ha valamire van engedély korábbról, akkor visszatéréskor elég egy négynapos karantént letölteni, feltéve, hogy minden távol töltött napon negatív az illető koronavírus-tesztje. Viszont a liga ezt felülvizsgálhatja és dönthet úgy a körülmények ismeretében, hogy ez a karantén nem négy, hanem tíz, vagy akár tizennégy nap legyen. Caruso ezt végül nem vállalta be és nem titkolta, hogy ebben szerepet játszott a megnövekedett felelőssége is - Rajon Rondo sérülése és Avery Bradley távolléte miatt nagyon fontos, hogy számíthassanak rá, valószínűleg jóval többet fog pályán tölteni a buborékban és ez Jamesék is felvázolták neki.

Így nem utazott el, barátai mindent rögzítettek neki videón és a hétvége során a szabadidejét azzal töltötte, hogy ezt nézte - annyit mondott erről, hogy ha a csapata nem lenne bajnokesélyes, akkor valószínűleg más lett volna a helyzet...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus