Andrew Bogut befejezte a szezont

Andrew Bogut kevesebb mint 2 percet bírt a Cleveland Cavaliersnél - ma hajnalban, bemutatkozó meccsén eltört a bal sípcsontja, így befejezte a szezont.

Bejött, amitől a Cleveland Cavaliers drukkerei tarthattak Andrew Bogut leigazolása után: az ausztrál center papíron hiába volt erősítés és adott egy újabb taktikai lehetőséget Tyronn Lue kezébe, porcelánsága új csapatában is kiütközött.

Soha semmilyen krónikus baja nem volt az ausztrál centernek, de mindig le tudott valahogy sérülni, és nem történt ez másként a bajnoknál sem: még kettő perce sem játszott új csapata színeiben, amikor a Miami Heat elleni találkozón eltört a bal sípcsontja. Az egykori 1/1-es természetesen ebben az idényben már nem játszik (a hivatalos álláspont az, hogy határozatlan időre esett ki, de gyakorlatilag biztos, hogy nem épül fel három hónapon belül egy esetleges nagydöntőre), így a Cavs tőle pluszra már nem számíthat.

LeBron James azt nyilatkozta, hogy mikor megtörtént az eset, hallotta a törést, tudta, hogy nagy a baj - ez Bogut egyéni "tragédiája" mellett nagy veszteség a csapat számára is szerinte.

Az eset:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus