Antetokounmpónak hiányzik Brogdon és a csipkelődés

A görög MVP megszólalt a hétvégi Pacers-Bucksszal kapcsolatban. 

Malcolm Brogdon személyében egyik legfontosabb láncszemét veszítette el nyáron a Milwaukee, miután a hátvéd eligazolt az Indiana Pacershez - a Bucks nem tudta/akarta megfizetni Brogdon indianai szerződését, nem akarta túlságosan megkötni a fizetési sapkáját és a luxusadót is nehezebb kiköhögni arrafelé, mint mondjuk Los Angelesben. Giannis Antetokounmpo, a Milwaukee MVP-je viszont elmondta, hogy hiányzik neki Brogdon - mindez azért aktuális, mert a hétvégén éppen Indianába látogat a Bucks.

"Egyértelműen azt kívánom, hogy bárcsak még mindig itt lenne" - mondta Giannis a The Athleticnek Brogdonról. "Ő az egyik barátom, egy olyan srác, akivel mindig csipkelődtünk, mindig ment az oda-vissza szurkálódás, ugratás. Ez hiányzik, de végül mindenkinek azt kell tennie, ami neki a legjobb. A legjobbakat kívánom neki és a csapatának, izgatott vagyok, hogy ellenük játszunk."

A görög szerint egyébként az idei Milwaukee még sokkal jobb lenne Brogdonnal, pedig most is 8-3-mal rajtoltak - hozzátette, hogy mivel társa úgy döntött, hogy elmegy Indianába és ott felépít egy csapatot, ezért biztos az volt számára a legjobb, úgyhogy örül neki, hogy Brogdon jól érzi magát.

Brogdon annyit mondott, hogy ő is nagyon várja már a meccset, mert rengeteg szép emléke van a Bucksról és a játékosokról, szeretne jól teljesíteni ellenük.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus