Anthony Davis szerint "elfelejtették" a Lakerst az egyéni díjaknál

De hozzátette, hogy ha még egy meccset nyernek, akkor ez senkit sem fog érdekelni.

Az NBA kihirdette, hogy Lawrence Frank, a Los Angeles Clippers kosárlabdáért felelős elnöke lett az Év Vezetője, míg a Los Angeles Lakers vezetőjét, Rob Pelinkát csak a hetedik helyre tették ezen a listán. Anthony Davis, a Lakers játékosa szerint ezen már meg sem kell lepődni - ebben az évben az egyéni díjaknál valahogy mindig az ő csapatuk kárára döntöttek, valamiért egyetlen címet sem akartak nekik adni.

"Ez egy létező dolog ebben az évben. Ez történ velem az Év Védője díjnál, LeBronnal az MVP-címnél és most Robbal az Év Vezetőjével kapcsolatban. Viszont ha képesek vagyunk még egy mérkőzést megnyerni, akkor ezek senkit sem fognak érdekelni, mert mindannyian bajnokok leszünk" - idézi Davis szavait az ESPN.

A Lakers szombat hajnalban lehet bajnok, amennyiben megnyeri a Miami Heat elleni ötödik mérkőzést. LeBron James ezzel kapcsolatban elmondta, hogy mióta Los Angelesben van, érzi, hogy a szurkolóknak csak az számít, amit valaki ebben a mezben elér, a múltja nem - neki is nyernie kell a franchise-zal, hogy kivívja a Lakers-fanek tiszteletét.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus