Az edzőket le sem tesztelték a Lakersnél

A játékosoknál volt pozitív eredmény, az edzői stábot viszont meg sem vizsgálták. 

A Los Angeles Lakerstől nemrég szerencsére az az információ érkezett, hogy mindenki tünetmentes a 14 napos karantén lejártát követően - a csapat korábban arról számolt be, hogy két kosaras is pozitív koronavírus-tesztet produkált. Most azonban Frank Vogel vezetőedző elárulta, hogy az edzői stábot egyáltalán nem tesztelték le.

"Amennyire én tudom, a stábot nem tesztelték a koronavírusra. A Brooklyn Nets pozitív eredményei után csak a játékosokon végezték el a tesztet. Nekünk egyszerűen nem mondták, hogy kell és mivel mindenki megértette, hogy a tesztekből véges mennyiség áll rendelkezésre, nem is kértük külön. Csak azt csináljuk, amit a helyi egészségügy kér" - idézi Vogel szavait az ESPN.

"Megnyugtattam a családomat, hogy egészséges vagyok és természetesen távolságot tartottam a srácoktól, én úgy gondolom, hogy nálam nem volt szükséges a teszt. De ez persze mindenkinél más lehet" - tette hozzá.

Vogel azt si elmondta, hogy ő nem tudja, hogy kinek lett pozitív a tesztje a csapatnál és nem is tartja ezt szükségesnek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus