Curry térde rendben van, legalább 2 hetet így is kihagy

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) forrásai szerint Curry MRI-je negatív lett. A csapat tájékoztatása alapján 2 hét múlva vizsgálják újra.

Bár ma délután több forrás is megerősítette, hogy nyugati parti idő szerint késő délután várható csak Stephen Curry MRI-jének eredménye, a top forrásokkal rendelkező Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) úgy tudja, hogy a Golden State Warriors irányítójának vizsgálata "negatív" eredményt hozott, tehát nincs strukturális problémája jobb térdének. Első fokú rándulásként kezelik, de két hetet így is kihagyhat a sztár, ami azt jelentené, hogy elképzelhető, a második kör elején sem számíthatnak rá.

A csapat hivatalos tájékoztatása alapján két hét múlva vizsgálják újra - ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül vissza is térhet akkor, úgyhogy legalább ennyit ki fog hagyni. A Los Angeles Clippers vagy a Portland TrailBlazers lehet Steve Kerrék következő ellenfele, már amennyiben továbbmennek a Houston Rockets ellen - előbbiek ellen olyan nagyon sokáig nem pihenhet az irányító, vele együtt is rendszeresen szoros találkozókat játszanak Doc Riversékkel, amiket azért eddig szinte kivétel nélkül a Warriors nyert, de Curryvel a soraiban. Az első kör maximum vasárnap lezárul, a következő héten már a második kör mérkőzéseit rendezik, így ha abból is kihagy legalább egy hetet az MVP, az legalább 2-3 találkozót jelent.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus