Danny Ainge is elkezdte az off-szezont

Broderick Turner (Los Angeles Times) ligában dolgozó vezetőktől úgy tudja, a Boston Celtics bepróbálkozott a Philadelphia Sixersnél.

Turner forrásai szerint a bostoniak GM-je, Danny Ainge az 1/16-ot, az 1/28-at és Marcus Smartot ajánlotta fel Nerlens Noelért és az 1/3-ért a Phillynek. Azt nem tudni, milyen gyorsan, de a Sixers GM-je, Sam Hinkie nemet mondott.

Ainge valószínűleg úgy gondolkodott, hogy Hinkie annyira elkeseredett most, hogy sem Dario Saricot nem sikerült átcsábítaniuk Európából, pedig nagyon szerették volna, sem azt nem lehet tudni, mi lesz Joel Embiiddel, mikor kezdhet újra edzeni, játszhat-e egyáltalán a következő idényben, hogy felöntött a garatra. Más magyarázata nincs annak, hogyan gondolhatta komolyan, hogy a csere legjobb játékosát és legjobb pickjét is ők kapják...

Azt ma reggel már Chris Mannix (Sports Illustrated) is megerősítette, hogy a Boston boldog-boldogtalannál bepróbálkozott az utóbbi napokban, hetekben, hogy felcseréljen a lotterybe az idei két első és két második körösével. Az eddigiek szerint Willie Cauley-Stein vagy Myles Turner, tehát egy jól védekező center lenne a célpontjuk - a fenti csere esetében természetesen ez változott volna, hiszen azt megkapták volna Noel személyében -, ám a legutóbbi hírek szerint WCS csúszhat a drafton a kórlapja miatt. Ha óriási mázlijuk van, ki tudják húzni a 16. helyen is, de Ainge a biztosra akar menni, az látszik - más kérdés, hogy az ilyen ajánlatokkal biztos csak a visszautasítás lehet.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus