Davis valószínűleg játszik a hatodik meccsen, Dragic valószínűleg nem

A Lakers magasemberének saroksérülése nem olyan súlyos, a Heat irányítóját viszont jó eséllyel nem láthatjuk majd talpínszalag-szakadása miatt.

A Los Angeles Lakers hivatalos sérültlistáján jelezte, hogy Anthony Davis valószínűleg játszani fog a döntő ma éjszakai hatodik találkozóján.

Mint ismert, neki volt egy saroksérülése, amit még a Denver Nuggets elleni nyugati finálé ötödik meccsén szedett össze. Ez a sérülés újult ki legutóbb, a Miami Heat elleni ötödik mérkőzésen, ám azt már az összecsapás után elmondta a magasember, hogy rendben lesz - Frank Vogel vezetőedző pedig ekkor hozta nyilvánosságra, hogy Davis egyébként régebb óta ezzel a sérüléssel együtt játszik.

A túloldalon Goran Dragic már a negyedik mérkőzés előtt is megpróbált pályára lépni, de sem azon, sem az ötödik ütközet során nem láthattuk a pályán.

Neki még a döntő első meccsén szakadt el a bal talpínszalagja, és a csapat tájékoztatása alapján erősen kétséges, hogy a hatodik találkozón pályára léphet - valószínűleg nem fogja ezt megtenni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus